Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a csajok ártatlan és aranyos külsejük mögött mindig egy könyörtelen és ellentétes érzelem lakozik? (bővebben lent)
A társadalom miatt a nőkhöz a gondoskodást, gyengédséget és hasonlókat társítunk, a férfiakhoz pedig agressziót, erőt és ilyesmiket. Jobb esetben az ember tinikorában rájön, hogy ez nem így működik, rosszabb esetben nem és később szív.
Erre jön még rá, hogy a legtöbb nő meg is akar felelni ezeknek az elvárásoknak, legalábbis látszólag.
" én is egy alacsony, vékony, helyes arcú, kedves, mosolygós, tiszta lelkű, gondoskodó és empatikus őszinte, kötődő huszonéves fiú vagyok. "
Már itt komoly bajok vannak. Alacsony vagy, oké, ezen nem tudsz változtatni.
Vékony vagy. Miért vagy vékony? Miért nem küzdesz azért, hogy izmos legyél? Amiket a vékonyságod után felsoroltál, egyáltalán nem férfias tudlajdonságok. Az a férfi aki sportol, sportos, aki küzd. Te nem vagy férfias. A nők nem egy másik nőt keresnek farokkal, hanem egy férfit.
Nézz már széz az utcákon hány alcsony de izmos fickó van. Sok. És mindnek jó nője van.
A pénzes palikra buknak szerinted a nők? Legyél pénzes.
Szóval kapd össze magad és ne a nőket hibáztasd azért mert nem a nőies fiúkra gerjednek.
Mindezt férfiként írom.
A külsőnk genetika, én nagyon kislányosnak és ártatlannak nézek ki (nagyrészt az is vagyok), viszont emiatt sokan lebecsülnek, puhánynak tartanak, sokan még butának is, pedig ezek egyáltalán nem igazak...
Amúgy szerintem pont ellenkezőleg, a lányok jelentős része koravén, erősen ki van sminkelve, feltűnően öltözködik, közben meg önbizalom hiányosak és egyáltalán nem olyan kegyetlenek, mint mutatják magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!