Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért determinálja ennyire egy férfinak a társkeresési sikerességét a külső adottságai?
Saját személyes példámon megvilágítva nem illik rám a nők által megrajzolt férfi ideál.Itt nem arra gondolok,hogy kövér,duci vagyok stb,mert nincs semmilyen feleslegesem.Csak egyszerűen a testformám arányai nem a kívánatos kategóriában vannak.
Sportolok,amely valamelyest javított az összképen,de mivel elég nagy fejem van és a vállam csontozatából fakadóan elég keskeny.Ami aztán még jobban kihangsúlyozza,hogy milyen nagy is a fejem.
Mondjuk,ha szemnek kedvesebb arc lenne a fejemen az segítene,de ez se jött össze.Közel sem taszító vagy ijesztő csak egyszerűen olyan komolyabb érzelmek kifejezésére nem igazán alkalmas. Valahogyan összefolynak rajta a mimikák nagy része.Hiába vagyok a szőke,kék szemű valahogy nem passzol az arcomhoz ez a kombináció.
Míg elölről nézve nem hozza reggelente a frászt rám a tükörbe nézve ,profilból már kifejezetten ronda látványt nyújt.
A testalkatomra visszatérve rendszeresen járok edzésre,de egyszerűen senki nem mondaná,hogy láttam belülről ilyen létesítményt.Ez azért van,mert a testalkatom alapvetően vékony és ,amit fejlődés terén elértem az csak annyira elég,hogy ne azt mondják rám,hogy gizda vagyok.
Most ragozhatnám ezt még jobban,de összefoglalva az a lényeg,hogy nem indítom be a nők fantáziáját.
Folyamatosan próbálok ismerkedni nem annyira kényszeresen,nem minden időmet kitöltve.A sikerek viszont messze elkerültek.Nem igazán kaptam a nők részéről semmilyen pozitív visszajelzést a próbálkozásaimra.
1. Szerintem valamit nem jól csinálsz edzésen.
Heti hányszor jársz?
4,5 meg van,osztott teljes test LÁBra is?
2. Étrended milyen?
Magas fehérje,szénhidrát?
Méred számolod?
Tömegeléshez kell 4,5g / tskg CH és 3g / tskg fehérje minimum, plusz napi 20 kg-onként egy liter folyadék.
3. Fodrásznál mikor voltál?
4. Ruhatárad milyen? Stylisthoz érdemes elmenned hidd el.
5. Önfejlesztő könyveket kezdj el olvasni sürgősen:
- Robert A Glover - Nincs Többé Jófiú
- Napoleon Hill - A siker törvénye 16 leckében
- John Cooper - Social Heartistry
- RSD Blueprint(24 órás önfejlesztő anyag a csajozásról szól teljesen)
6. Karriered milyen? Mi a szakmád?
7. Milyen életed van? High-life?
Ezekre gyúrj rá,érdekesnek kell lenned a külső mellé.
13
Nem mindenkinek kell annak lenni, hanem neked.
Bírom ezt a kifogást az életben előbbre jutni lustáktól/hit nélküliektől, hogy "nem lehet mindenki gazdag". Hát nem is kell mindenkinek annak lennie, hanem neked.
Aztán amikor jönnek a példák olyanokról, akik még tőled is lentebbről jutottak magasra, akkor is hitetlenkedni kell, kifogásokat keresni, stb. Bármi, csak el se kelljen kezdeni az önmagadért való többet tevést
Ahogy mondod 15-ös.
Kit érdekel más.
,,Meg mindenki nem lehet".
Nem hát de te attól mèg lehetsz,kit érdekelnek màsok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!