Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért determinálja ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért determinálja ennyire egy férfinak a társkeresési sikerességét a külső adottságai?

Figyelt kérdés

Saját személyes példámon megvilágítva nem illik rám a nők által megrajzolt férfi ideál.Itt nem arra gondolok,hogy kövér,duci vagyok stb,mert nincs semmilyen feleslegesem.Csak egyszerűen a testformám arányai nem a kívánatos kategóriában vannak.

Sportolok,amely valamelyest javított az összképen,de mivel elég nagy fejem van és a vállam csontozatából fakadóan elég keskeny.Ami aztán még jobban kihangsúlyozza,hogy milyen nagy is a fejem.

Mondjuk,ha szemnek kedvesebb arc lenne a fejemen az segítene,de ez se jött össze.Közel sem taszító vagy ijesztő csak egyszerűen olyan komolyabb érzelmek kifejezésére nem igazán alkalmas. Valahogyan összefolynak rajta a mimikák nagy része.Hiába vagyok a szőke,kék szemű valahogy nem passzol az arcomhoz ez a kombináció.

Míg elölről nézve nem hozza reggelente a frászt rám a tükörbe nézve ,profilból már kifejezetten ronda látványt nyújt.

A testalkatomra visszatérve rendszeresen járok edzésre,de egyszerűen senki nem mondaná,hogy láttam belülről ilyen létesítményt.Ez azért van,mert a testalkatom alapvetően vékony és ,amit fejlődés terén elértem az csak annyira elég,hogy ne azt mondják rám,hogy gizda vagyok.

Most ragozhatnám ezt még jobban,de összefoglalva az a lényeg,hogy nem indítom be a nők fantáziáját.

Folyamatosan próbálok ismerkedni nem annyira kényszeresen,nem minden időmet kitöltve.A sikerek viszont messze elkerültek.Nem igazán kaptam a nők részéről semmilyen pozitív visszajelzést a próbálkozásaimra.

2019. júl. 26. 07:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
63%
Nincs véletlenül turcsi orrod?
2019. júl. 26. 10:11
 12/17 anonim ***** válasza:
60%

1. Szerintem valamit nem jól csinálsz edzésen.

Heti hányszor jársz?

4,5 meg van,osztott teljes test LÁBra is?

2. Étrended milyen?

Magas fehérje,szénhidrát?

Méred számolod?

Tömegeléshez kell 4,5g / tskg CH és 3g / tskg fehérje minimum, plusz napi 20 kg-onként egy liter folyadék.

3. Fodrásznál mikor voltál?

4. Ruhatárad milyen? Stylisthoz érdemes elmenned hidd el.

5. Önfejlesztő könyveket kezdj el olvasni sürgősen:

- Robert A Glover - Nincs Többé Jófiú

- Napoleon Hill - A siker törvénye 16 leckében

- John Cooper - Social Heartistry

- RSD Blueprint(24 órás önfejlesztő anyag a csajozásról szól teljesen)

6. Karriered milyen? Mi a szakmád?

7. Milyen életed van? High-life?

Ezekre gyúrj rá,érdekesnek kell lenned a külső mellé.

2019. júl. 26. 10:15
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Persze, mindenkinek hájlájfja van. A teszkóban meg felölti magát a póc....
2019. júl. 26. 12:43
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
13-as de azok nem is fognak nagy sikereket elérni a lányoknál,ergó válogatni nem fog tudni hanem sajnos a lepattanót kapja.
2019. júl. 26. 13:05
 15/17 anonim ***** válasza:
93%

13

Nem mindenkinek kell annak lenni, hanem neked.

Bírom ezt a kifogást az életben előbbre jutni lustáktól/hit nélküliektől, hogy "nem lehet mindenki gazdag". Hát nem is kell mindenkinek annak lennie, hanem neked.

Aztán amikor jönnek a példák olyanokról, akik még tőled is lentebbről jutottak magasra, akkor is hitetlenkedni kell, kifogásokat keresni, stb. Bármi, csak el se kelljen kezdeni az önmagadért való többet tevést

2019. júl. 26. 13:27
 16/17 anonim ***** válasza:

Ahogy mondod 15-ös.

Kit érdekel más.

,,Meg mindenki nem lehet".

Nem hát de te attól mèg lehetsz,kit érdekelnek màsok?

2019. júl. 26. 13:32
 17/17 anonim ***** válasza:
43%
Mennyi idős vagy? Először is sok Agymenőket nézel :), iszonyú nyakatekerten fogalmazol. Csak tippelem hogy anyukád nevelt fel és a nővéred, fater nem ért rá vagy valamiért nem volt veled és most is nagyrészt nők között vagy. Nem bántásból írom de egy lány nem lánnyal akar ismerkedni, azokkal barátkozik. Ne nézegesd magad a tükörben állandóan csak sportolj és egyél többet. Ha az életbe belekóstolsz rendesen akkor az arcodon is látszani fog és érdekesebb leszel a nőknek. Kevesebb gondolkodás több tett. Magadnak nem vagy túl érdekes mitől lennél az nekik? DE, továbbra is ismerkedj mert lehet hogy egy kis istennőt pont így fogsz meg ahogy vagy. Ilyet is láttam már.
2019. júl. 27. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!