Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban a nők mennyire éreznék biztonsagban magukat anyagilag?
Nő vagyok, anyagi biztonságban attól érzem magam, hogy a saját jövedelmem bőven elég a megélhetéshez úgy, hogy tudok valamennyit félretenni, és van egy olyan piacképes tudásom, amiről tudom, hogy egy esetleges költözés esetén is meg tudnék élni belőle (akár az ország másik felén, akár külföldön).
Az, hogy ha a barátom / élettársam / férjem nettó keresete olyan magas lenne, mint a tiéd, az nyilván előny lenne abban az esetben, ha normálisan viszonyul a pénzhez, de én attól a pénztől, amit ő keres meg, anyagi biztonságban nem érezném magam.
Sosem értettem azokat a nőket, akik képesek anyagilag függő, kiszolgáltatott helyzetbe hozni magukat azzal, hogy csak a férfi dolgozik (nyilván nem arra értem, amikor a közös gyerekekkel otthon van a nő a születésük után pár évig, hanem arra, mikor valaki úgy háztartásbeli, hogy se csökkent munkaképesség, se egyéb nem indokolja, csak azért dönt így, mert anyagilag megteheti a párja magas jövedelme miatt. Egy ilyen kapcsolatban és soha nem érzeném magam se egyenrangúnak, se szabadnak.
Amúgy azt meg én sem értem, hogy viccnek szántad-e, hogy a 600 ezer nettó ma kevés fizetés lenne Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!