Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai világban a nők mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai világban a nők mennyire éreznék biztonsagban magukat anyagilag?

Figyelt kérdés
Nettó 600 ezer körüli fizetésem van, bőven kijövök belőle, de szégyellem, mert kevésnek tartom.

2019. júl. 24. 22:53
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
27%
Havi 2 millió, és átlagosnak érzem.
2019. júl. 24. 23:22
 12/30 anonim ***** válasza:
94%
Nagyon népszerű ez az oldal a magyar felső tízezer körében...
2019. júl. 24. 23:24
 13/30 anonim ***** válasza:
83%
Tiszta Hawaii! Ingatlanok bejelentve, fő és mellékállás + vállalkozás. Remélem összeáll a kép így. Engem a pénz igazából sosem érdekelt annyira, hogy ezzel verjem magam mások előtt. Ezért tartom átlagosnak. Megveszem ami szükséges, de semmi több, semmi luxus. Minek? Engem a tevei megvalósításához vezető út tesz boldoggá, nem egy vadi új 740i. Ami ráadásul 4 év alatt veszít az árából 60%-ot. Nem ebédelek étteremben, hanem vagy veszek egy gyrost és megyek a dolgomra. Átlagos= átlagosan élek.
2019. júl. 24. 23:32
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha nettó 600ezret keresel, akkor elvileg kellene legyen annyi eszed, hogy tudd, hogy ez nem kevés és sokan csak álmodozhatnak ekkora fizetésről.
2019. júl. 24. 23:40
 15/30 anonim ***** válasza:
86%
Nettó 600 az nagyon jó fizu. Nincs mit rajta szégyellni. Meg egyébként se a pénz teszi az embert. És gondolom, ő is dolgozni fog, nem várja el, hogy eltartsák, meg nem akar ő se anyagi függésben lenni, hogy mindig kuncsorognia kell a pénzért.
2019. júl. 24. 23:51
 16/30 anonim ***** válasza:
23%
Kevés, mint patkányfingban a légylehellet.
2019. júl. 24. 23:56
 17/30 anonim ***** válasza:
0%
Ez igen gyenge bér. Röhögök a havi 10 milliómmal. 31F
2019. júl. 25. 00:19
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok, anyagi biztonságban attól érzem magam, hogy a saját jövedelmem bőven elég a megélhetéshez úgy, hogy tudok valamennyit félretenni, és van egy olyan piacképes tudásom, amiről tudom, hogy egy esetleges költözés esetén is meg tudnék élni belőle (akár az ország másik felén, akár külföldön).

Az, hogy ha a barátom / élettársam / férjem nettó keresete olyan magas lenne, mint a tiéd, az nyilván előny lenne abban az esetben, ha normálisan viszonyul a pénzhez, de én attól a pénztől, amit ő keres meg, anyagi biztonságban nem érezném magam.

Sosem értettem azokat a nőket, akik képesek anyagilag függő, kiszolgáltatott helyzetbe hozni magukat azzal, hogy csak a férfi dolgozik (nyilván nem arra értem, amikor a közös gyerekekkel otthon van a nő a születésük után pár évig, hanem arra, mikor valaki úgy háztartásbeli, hogy se csökkent munkaképesség, se egyéb nem indokolja, csak azért dönt így, mert anyagilag megteheti a párja magas jövedelme miatt. Egy ilyen kapcsolatban és soha nem érzeném magam se egyenrangúnak, se szabadnak.

Amúgy azt meg én sem értem, hogy viccnek szántad-e, hogy a 600 ezer nettó ma kevés fizetés lenne Magyarországon.

2019. júl. 25. 00:32
 19/30 anonim ***** válasza:
83%
A kérdésed alapján kitartott nőt akarsz, ahhoz tényleg nem sok.
2019. júl. 25. 00:42
 20/30 anonim ***** válasza:
20%
ilyen sz*r fizu mellett ne tartsd nőt, mert a küszöböt rágnátok csak. Semmi értelme.
2019. júl. 25. 00:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!