Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban a nők mennyire éreznék biztonsagban magukat anyagilag?
Figyelt kérdés
Nettó 600 ezer körüli fizetésem van, bőven kijövök belőle, de szégyellem, mert kevésnek tartom.2019. júl. 24. 22:53
2/30 A kérdező kommentje:
Nem tudom, ezért kérdezem. Havi 300 körül szoktam elrakni, ha netán lenne váratlan kiadás.
2019. júl. 24. 22:57
3/30 anonim válasza:
Én 3x ennyit keresek :D
Mindezt hány évesen sikerült elérned?
4/30 anonim válasza:
Lószart nem számít, mennyit keresel. A vagyon sokkal többet számít. Ha mondjuk örököltél egy lakást, akkor máris 20 évvel előrébb vagy anyagi szempontból, mint bárki más, akinek ez nincsen.
6/30 anonim válasza:
Nettó 190 ezer. Ez a tanári bér, 3 diplomával, ped1 vizsgaminősítéssel. És ebben az osztályfőnöki pótlék is benne van. Szerinted?
7/30 A kérdező kommentje:
Természetesen van lakásom, nem örököltem, év végi jutalmakból sikerült összespórolnom rá.
2019. júl. 24. 23:03
8/30 A kérdező kommentje:
30 alatt vagyok még.
2019. júl. 24. 23:04
10/30 A kérdező kommentje:
Nem troll kérdés. Komolyan érdekelne.
2019. júl. 24. 23:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!