Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tegyem ezen túl magam?

Figyelt kérdés

30 éves vagyok, lassan 2 éve hogy a barátnőm elhagyott egy másik srác miatt. Több éves együttélés után úgy gondolta hogy új érzésekre vágyik, ezért aljas módon megcsalt, miközben én végig az ő kedvére tettem. A tenyeremen hordoztam, aztán jött a pofon. Nem vagyok bosszúálló és rosszindulatú, így rögtön túl is léptem rajta, igaz hogy rosszul esett, de az élet nélküle is ment tovább.

Azóta nem volt senkim, valahogy a bizalmam a nők iránt megingott és nem tudom elhinni hogy értékes lehetek még valaki számára.

Zavar hogy állandóan kérdezik van e valakim, akarok e nősülni, csupa csupa kínos kérdés.... Persze hogy szeretnék nősülni, gyerekeket, de ha nem megy és nincs senki megfelelő akkor mit tehetnék? Már tényleg nagyon kínos hogy mindenki ezen lovagol, hogy miért vagyok egyedül.

Megkapom hogy jól nézek ki, rendes vagyok és mégis kerülnek a nők.

Lesz ebből kiút, vagy örökre egyedül maradok?

2019. júl. 23. 18:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne mondjal már ilyeneket h sose lesz,nyugdíjasok kirohognek,azok is tudnak csajozni ha akarnak.koncentrált a jora,elvezd az eletet,akkor majd jönnek a nők dögivel!
2019. júl. 24. 00:27
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan ez tortent velem is par hete. Engedd el az egeszet en is azt probalom ugy us jon egy jobb aki nem rongyK.va es megbecsul de ahoz ez a hozza allas ne lessz megfelelo legy pozitiv probalj flortolni barmit jarj szorakozni ha nincsenek barataid hat szerezz baratokat elso korbe attol hogy egy no nem akar teged mint partner tok jo baratok lehettek csak tudni kell kezelni ezt es nem beleesni es ahol egy csaj van ott van tobb is esetleg a baratnoi kozott akkivel talan ossze jossz.
2019. júl. 24. 04:55
 13/15 anonim ***** válasza:
57%
Üdv a klubban, téged is átvertek. :)) Legjobb, amit megtehetsz, hogy te is átversz mindenkit. :D
2019. júl. 27. 17:32
 14/15 anonim ***** válasza:

30 évesen férfiként sehol nem vagy elkésve. Én 4 évig nem voltam férfival, mégis lett párom, ilyen bárkivel előfordul.

30n

2019. aug. 7. 11:22
 15/15 A kérdező kommentje:
Hallok hasonló happy end történeteket, de velem ilyen nem esik meg, a sors se akarja. Normális esetben már 30 évesen tologatni kellene a babakocsit, ehelyett magány és munka dögivel. Mindjárt vége a nyárnak, de még pihenni se tudtam 1 napot se, végülis is, kinek mi jár...
2019. aug. 7. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!