Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl korai szex? Szerintetek lehet belőle baj?
Figyelt kérdés
27 évesek vagyunk, a 4. randin ágyba bújtunk.2019. júl. 23. 12:12
1/8 anonim válasza:
Első randin eddig meghúztam mindenkit kivétel nélkül.
28F
Nem ettől függ a kapcsolat hossza.
(Bár ha azt nézed, hogy én pl. az első randi után ha nincs szex akkor offollak akkor lehet, hogy mégis ettől függ :D)
2/8 anonim válasza:
Mi a második randin feküdtünk le, azóta eltelt hat év, összeházasodtunk és van egy kisgyerekünk, szeretjük egymást :)
3/8 anonim válasza:
Ha masodikon nincs akcio, nalam nincs harmadik. Szoval eleg tutyi mutyik vagytok.
4/8 anonim válasza:
Milyen baj? Terhesség, betegség?
Ha csak dugni akart, a 10. randi után sem akart volna többet.
5/8 anonim válasza:
Mi dettó mint a második válaszoló csak plusz egy év és plusz egy gyerek. :D
Felnőtt párkapcsolatoknál már nem ezen múlik és nem ettől függ. Ne aggódj!
6/8 anonim válasza:
Nincs összefüggés. A férjemet az első este leszoptam kétszer. És akkor mivan? Sok éve együtt, másfél gyerekkel.
7/8 anonim válasza:
Ilyen korban a 4. randis szex szerintem már inkább átlagosnak számít, nem korai.
Szándékot pedig egyáltalán nem tudhatod meg belőle.
27f
8/8 anonim válasza:
Nálam 3. randin szex-7 éves kapcsolat, 4. randin szex 9 éve vagyunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!