Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » És szerintetek (is) korai?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

És szerintetek (is) korai?

Figyelt kérdés

Teljes mértékben elfogadom,és egyet értek barátnőm döntésével,csak azt nem értem hogy is van ez.

Meg kíváncsi is vagyok azért kérdeztem.

Barátnőm 15 éves,én 18.

Régóta ismerjük egymást,de még csak 1 hónapja vagyunk együtt.

Ujjazás már volt most mikor 1 hónaposak lettünk,de többet nem szeretne (a volt párjával is volt ujjazás már,és orál) lefeküdni nem szeretne,de ujjazásért él hal.Ez hogy is van? :)

2015. jan. 13. 21:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem akar veled lefekudni..meg nem all ra keszen..

Ennyi :)

2015. jan. 13. 21:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha adja a kisujját még ne akard az egész karját.

Érted.

2015. jan. 13. 21:38
 3/5 To7ka ***** válasza:
Ne erőltesd amit nem szeretne, de ha egyoldalú a szexuális életetek, akkor az úgy nagyon nincs rendben. Az teljesen normális, hogy valaki szereti és élvezi a pettinget, arra való, és azzal sincs baj, hogy nem akar lefeküdni még Veled, várj szépen türelmesen. Amit viszont nem írtál, hogy Veled volt-e valami? Vagy csak a volt párjával? Mert az tényleg egyáltalán nem normális az ágyban, ha valaki csak kapni szeret..
2015. jan. 13. 21:39
 4/5 anonim ***** válasza:
15 évesen még korai a szex.Örülj neki,hogy ennyit enged,majd később fog többet is ha látja hogy bízhat benned,szereted és nem csak szexre kellesz neki.
2015. jan. 13. 21:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Még nincs rá kész, ne akard elsietni vele, ne erőszakoskodj, mert elveszítheted a bizalmát.
2015. jan. 13. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!