Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a párom letagadja?
Figyelt kérdés
tavaly össze voltunk veszve apáromal és járt oda egy gyerek de nem volt semmi köztük de azt hirelték hogy csók volt köztük párom azt álitja semmi nem volt tegnap fel hozodot és a testvére meg szolalt hogy honnan tudom párom testvére azt mondja hogy direkt kérdezi hogy honnan tudom szerintetek ?2019. júl. 18. 14:25
2/10 anonim válasza:
Szerintem írd le újra. Ez így egy nagy katyvasz.
3/10 anonim válasza:
Szerintem is finom a paprikas krumpli.
4/10 anonim válasza:
Szerintem egy kezemen meg tudom számolni egész eddigi 24 évem alatt hányszor ajánlottam valakinek a helyesírási szótárat. Oké én sem vagyok zseni meg amiket nem használok csak nagyon ritkán szavakat elfelejtem hogyan kell írni de ez már durva.
5/10 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy direkt kérdezi honnan tudod? Hogy lehet valamit véletlenül megkérdezni?
6/10 anonim válasza:
Mi a kérdés?
Szerintünk micsoda mi?
9/10 anonim válasza:
,,,,,,,...
Talán ennyi elég lesz.
Még egy átfogalmazás.
10/10 anonim válasza:
Nekem már irodalomórán se jött be a dadaizmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!