Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem akarja már a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akarja már a párom óvszerrel a szexet?

Figyelt kérdés
Én nem akarok gyógyszert szedni. Eddig semmi baja nem volt vele most meg már nem is vett pedig mondtam neki hogy már nincs itthon és akkor nem szexelünk de akkorsem vesz
2019. jún. 22. 18:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
17%

Mert nem ugyan az az érzés gumival vagy nélküle.És persze attól függ mennyiszer vagytok együtt,de lehet drágállja is.

Ezen kívül tudsz Te is venni ám,nekünk nőknek is eladják.

2019. jún. 22. 18:36
 2/18 A kérdező kommentje:

4 hónapja vagyunk egyutt

1héten kb 4x van szex

Eddig jo volt neki óvszerrel most meg nem?

2019. jún. 22. 18:42
 3/18 anonim ***** válasza:
80%
Remélte, hogy megenyhülsz.
2019. jún. 22. 18:43
 4/18 anonim ***** válasza:
30%
Arra a miértre is válaszoltam,hogy miért jobb óvszer nélkül.És tényleg vehetsz a boltba,ha otthon elfogyott,ő meg nem vesz.
2019. jún. 22. 18:44
 5/18 anonim ***** válasza:
27%

Egy tartós, monogám kapcsolatban azért normális igény, hogy más megoldást is kipróbáljatok a gumin kívül. A gumin és a gyógyszeren túl is van ám élet....

Ha meg nem vagy még elég felnőtt az átgondolt védekezéshez, akkor szerintem jobb is, ha nem szexelsz.

2019. jún. 22. 18:46
 6/18 anonim ***** válasza:
0%
Nehogy te vedd az óvszert!! Az a fiú dolga! Hát akkor marad a megszakítás, ha tudja kontrollálni magát a barátod.
2019. jún. 22. 19:18
 7/18 anonim ***** válasza:
77%
Beszélj vele az STD-szűrésről és a szülővé válásról!
2019. jún. 22. 19:23
 8/18 anonim ***** válasza:
58%

Utolsó, kérlek, ismertesd a lehetőségeket, amiket az átgondolt védekezésbe sorolsz...

(Nem cinizmusból kérdezem, + elég felnőttnek érzem magam a szexhez így közel 31 évesen, 16 év szexuális élet után, de még mindig nem találtam meg a megfelelő védekezési formát.)

2019. jún. 22. 19:29
 9/18 anonim ***** válasza:
Mármint az 5-ös...
2019. jún. 22. 19:30
 10/18 anonim ***** válasza:
17%

#8: térdeid közé szorított (B)Aspirin. 🙂

31f

2019. jún. 22. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!