Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem akarja már a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akarja már a párom óvszerrel a szexet?

Figyelt kérdés
Én nem akarok gyógyszert szedni. Eddig semmi baja nem volt vele most meg már nem is vett pedig mondtam neki hogy már nincs itthon és akkor nem szexelünk de akkorsem vesz
2019. jún. 22. 18:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
9: Spermabank + vasektómia?
2019. jún. 22. 19:47
 12/18 anonim ***** válasza:
6%

8: Fertilitási teszt a férfinél úgy, mint a nőnél és aszerint dönteni?

A férfiak többsége terméketlen, olyan kevés vagy olyan rossz minőségű a spermájuk. Érdemes megtudni, nála mi a helyzet, mert jó eséllyel nincs is mi ellen védekezni.

Első két ejakulátum lemosása:

2 naponta érik csak annyi sperma egy jó termékenységű férfinál, hogy egyáltalán legyen esély a terhességre, a második ejakulátum így gyakorlatilag már biztonságos, de jó, legyen inkább a harmadikkal a gumi nélküli aktus és csak akkor, amikor a nőnek nincsen éppen peteérése. Egy nő havonta 6-8 órán át termékeny, ezt is könnyű elkerülni.

2019. jún. 22. 19:51
 13/18 anonim ***** válasza:
7%
Mert párkapcsolatba nem való az óvszer. Én kvázi semmit nem érzek tőle pl és rövid úton lekonyul a farkam, mivel nem kap ingert. Óvszer nélkül pedig mint a gép, órákig vagyok képes szexelni. Nem csak fogamzásgátló és óvszer létezik. Művelődj!
2019. jún. 22. 20:24
 14/18 anonim ***** válasza:
85%
13: De akkor eddig mért volt neki jó óvszerrel védekezni?
2019. jún. 22. 20:28
 15/18 anonim ***** válasza:
32%

#8 vagyok.

Mivel 2 közös gyerekünk van, így tudom, hogy minden rendben van termékenységileg.

Amúgy megszakítással védekezünk, és eddig bejött (másokkal is. A 3 gyerekem nem így fogant, nem volt megszakítás, viszont a közös gyerekeink szinte azonnal megfogantak.)

Csak mindenhol riogatás van, hogy megszakítással estek teherbe, stb.

Pharmatex és társai statisztikailag kuka.

Gyógyszert én nem szedhetek eü okok miatt.

Spirál mellett szintén sok a terhesség.

Amúgy mi peteéréskor gumizunk, máskor megszakítás, de még a nőgyógyász is okoskodott, hogy terhesség lesz a vége...

(Egy alkalomnál nem jutunk el a második, harmadik ejakulátumig...)

2019. jún. 22. 21:07
 16/18 anonim ***** válasza:
14%
Azért, mert az elején ok, de ha komolyodik a kapcsolat, elvárható, hogy ne kelljen vele szórakozni.
2019. jún. 22. 21:29
 17/18 anonim ***** válasza:
43%
15-ös remélem majd a gyerekeidnek is ezt mondod és akkor is ilyen nagy lesz a szád, mikor 16 évesen haza állítanak azzal, hogy gratulálok nagyi leszel.
2019. jún. 22. 23:16
 18/18 anonim ***** válasza:
21%

Pontosan ezért volt a #8 válaszom, ha olvastál, mert ÉN sem vagyok 100% biztos.

Ja, és tizenévesen alap, hogy gumival védekezzenek szépen, ha 1 éve tart a kapcsolat, akkor is. #15 voltam....

2019. jún. 23. 05:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!