Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarja már a párom óvszerrel a szexet?
8: Fertilitási teszt a férfinél úgy, mint a nőnél és aszerint dönteni?
A férfiak többsége terméketlen, olyan kevés vagy olyan rossz minőségű a spermájuk. Érdemes megtudni, nála mi a helyzet, mert jó eséllyel nincs is mi ellen védekezni.
Első két ejakulátum lemosása:
2 naponta érik csak annyi sperma egy jó termékenységű férfinál, hogy egyáltalán legyen esély a terhességre, a második ejakulátum így gyakorlatilag már biztonságos, de jó, legyen inkább a harmadikkal a gumi nélküli aktus és csak akkor, amikor a nőnek nincsen éppen peteérése. Egy nő havonta 6-8 órán át termékeny, ezt is könnyű elkerülni.
#8 vagyok.
Mivel 2 közös gyerekünk van, így tudom, hogy minden rendben van termékenységileg.
Amúgy megszakítással védekezünk, és eddig bejött (másokkal is. A 3 gyerekem nem így fogant, nem volt megszakítás, viszont a közös gyerekeink szinte azonnal megfogantak.)
Csak mindenhol riogatás van, hogy megszakítással estek teherbe, stb.
Pharmatex és társai statisztikailag kuka.
Gyógyszert én nem szedhetek eü okok miatt.
Spirál mellett szintén sok a terhesség.
Amúgy mi peteéréskor gumizunk, máskor megszakítás, de még a nőgyógyász is okoskodott, hogy terhesség lesz a vége...
(Egy alkalomnál nem jutunk el a második, harmadik ejakulátumig...)
Pontosan ezért volt a #8 válaszom, ha olvastál, mert ÉN sem vagyok 100% biztos.
Ja, és tizenévesen alap, hogy gumival védekezzenek szépen, ha 1 éve tart a kapcsolat, akkor is. #15 voltam....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!