Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tűrjem el, hogy barátként akarja folytatni?
1,5 hónap randizás után (az elején ő volt az,aki nagyon akarta a találkozókat) közölte,hogy mivel még nincs teljesen túl a múltján és nagyon fontos vagyok neki egyelőre barátként szeretné folytatni..
Én az elején még nem akartam tőle semmit,mára viszont nagyon megszerettem a belső tulajdonságait,nem akarom elveszíteni,viszont nekem ez a baráti (kicsit távolságtartó) stílus talán jobban fáj,mintha végleg megszakadt volna a kapcsolat.
Azt mondta, ha majd úgy érzi teljesen lezárta a multat utána szeretne velem lenni,így nem tudná teljesen odaadni magát a kapcsolatban.
A kémia nagyon erős közöttünk ezt ő sem tagadhatja.
Várjak rá, vagy jobb ha továbblépek?
Ő 22/F én 19/L
Azt tudjátok csinálni, hogy ő maximálisan kitárulkozik, te meg maximálisan objektív maradsz és kapcsolatban együtt, egymást segítve feldolgozzátok vagy nincs félmegoldás meg ingyen pszichológiai rendelés barátként, oldja csak még egyedül, aztán, ha szabad vagy mire végzett, folytatjátok innen.
Ne hazudj neki, hogy van hús csont nélkül.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!