Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet baratkent folytatni?
Volt egy párhónapos ”kalandom” a nyar alatt egy idösebb pasival , sokat segitett is, de vegulis nem ment olyan formaban a kapcsolat , ahogy nekem jó lett volna, neki volt mar 2 kapcsolata is, mint kiderult utólag , igaz , elejetöl fogva baratsagot ajanlott csak több lett belöle , utólag latom , hogy fölöslegesen.
Maradhatott volna baratsag , mert azert nem volt roszz, hogy mindig segitökesz volt .
Igy szakitottam szept vegen, es el is felejtettem az egeszet mostanra.
Tegnap epp elsö randin voltam egy új pasival es ram is irt epp azutan , hogy ö nem haragszik ram es tarthatjuk a kapcsolatot tovabb .
Utólag nem is ertem miert kaptam fel a vizet , miert vettem olyan komolyan a dolgokat es nevetsegesnek tunik az egesz . Azt irtam neki hogy en nem haragszom . Es tenyleg nem, hátam möge tettem. Viszont mondta hogy akkor talalkozzunk a heten es mondtam, hogy ok
Tenyleg , ennek a romantikus resze vege , nem fog semmi ” újrakezdödni” es szerintem ö sem akarja , hiszen hetekig jól elvolt nelkulem , nem törte magat , elvolt a többi kapcsolataval
Nem erzem magam becsapva , mert en sem vele kepzeltem el az eletem amikor kezdtunk összejárni
Gondolom lehet baratilag kavezgatni es megtartani mint havert
Mit szóltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!