Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a párom más női parfüm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párom más női parfüm szagú (a pólóján a válla), csak arra lehet gondolni, hogy mást ölelgetett? őt felesleges megkérdezni, mert csak letagadja

Figyelt kérdés
2010. febr. 3. 08:43
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
48%
Hát ha csak nem homi és hobbiból női parfümöt használ, akkor bizonyára más csajjal volt...
2010. febr. 3. 08:56
 2/28 anonim ***** válasza:
0%
És arra nem lehet gondolni, hogy megtetszett neki pl a kolléganője, barátnője parfümje és befújta magát azzal?
2010. febr. 3. 08:57
 3/28 anonim ***** válasza:
Miért tett volna ilyet, hogy aztán a barátnője gyanakodjon?
2010. febr. 3. 09:00
 4/28 anonim ***** válasza:
100%

Ki az a férfi, akinek ha megtetszik egy női parfüm illata, befújja magát vele? :) Én nem tenném. :P

De viszont az lehet, hogy valamilyen okból megölelt egy másik lányt, de nem azzal a szándékkal, hogy megcsaljon (pl. találkozott valakivel, akit rég nem látott, és megölelték egymást).

Nem kell mindig gyanakodni, viszont az igazságot csak ő tudja...

2010. febr. 3. 09:03
 5/28 anonim ***** válasza:
100%

Gyanús, de ha csak egy ilyen alkalom van, akkor azért az máshogy is odakerülhetett. Mondjuk összeütköztek a folyosón, vagy a nő megkérte, hogy fogja meg a kardigánját egy pillanatra.

Ha a párodban ennyire nem bízol, dobjad. Semmi értelme az ilyen "hogyan nyomozzak a barátom után" "Vajon ölelget-e mást" meg hasonló kérdéseknek. Ha nincs bizalom, nincs kapcsolat, ilyen egyszerű.

2010. febr. 3. 09:05
 6/28 A kérdező kommentje:
nehéz úgy nyugodtan dobni valakit, hogy nem vagyok biztos benne, hogy nem megbízható ...mert lehet megbízható
2010. febr. 3. 09:12
 7/28 anonim ***** válasza:
100%

"nehéz úgy nyugodtan dobni valakit, hogy nem vagyok biztos benne, hogy nem megbízható ...mert lehet megbízható"

Nem az a kérdés, hogy ő megbízható-e, hanem hogy te bízol-e benne. LÁthatóan már kialakítottad a véleményedet és nem bízol, és ehhez a véleményedhez keresel külső igazolást, például ezzel a kérdéssel is. (Ha nem találsz, akkor is mindig ott marad a kisördög, hogy hátha mégis. Ezt az érzést hívják bizalmatlanságnak.)

Mivel a bizalmad nem fog megnőni iránta, ezért lépned kell, mert ez így állandóan szenvedés lesz.

Nézd, egy kapcsolat nem úgy működik, mint egy bíróság. A bíróság mindenkit köteles ártatlannak tekinteni, amíg nem bizonyosodott be, hogy bűnös. A kapcsolat viszont két ember közös akaratán múlik, és téged semmi nem kötelez, hogy benne maradj egy olyan kapcslatban, amiben nem szeretnél. Nemkell hozzá tárgyi bizonyítékot keresned vagy gyártanod. Ha nem tudod bizonyítani a gyanúdat, de állandóan gyanakszol, az nem kapcsolat. Hosszú távon a pasinak is jobb, ha nem egy állandóan gyanakvó nővel él.

Vagy ő a genyó tényleg, vagy te spilázod túl. Vagy ezért, vagy azért, de lépni kell.

2010. febr. 3. 09:21
 8/28 anonim ***** válasza:
Szerintem ha bízol benne akkor én arra gondolnák hogy találkozott egy régi ismerőssel vagy rokonnal és azt ölelte meg! ö neki az illata maradt meg...
2010. febr. 3. 09:30
 9/28 anonim ***** válasza:
ha anyukáját vagy a nővérét, nagynénjét, keresztanyját stb. ölelte meg, akkor is parfüm szagú lesz :) ez önmagában nem azt jelenti hogy megcsal.
2010. febr. 3. 10:06
 10/28 A kérdező kommentje:

sajnos amikor kérdeztem nem mondta, hogy találkozott rokonaival és azért lehet

egyszerűen annyit mond, hogy ő nem női parfüm szagú és kész

2010. febr. 3. 10:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!