Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a párom más női parfüm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párom más női parfüm szagú (a pólóján a válla), csak arra lehet gondolni, hogy mást ölelgetett? őt felesleges megkérdezni, mert csak letagadja

Figyelt kérdés
2010. febr. 3. 08:43
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

kár, hogy bizalmatlan vagyok

és kár, hogy nincs, ami ezt elmúlasztaná

és, hoghy ezért kell, hogy vége legyen, az nehéz

2010. febr. 3. 10:22
 12/28 anonim ***** válasza:

Én rendszeresen női parfümöktől bűzlök, pedig se nem fújom magam, se nem enyelgek más hölgyekkel. Egyszerűen töménytelen nő van a környezetemben és rendszeresen interakciókba kerülök velük, aminek következtében bizony a ruhám könnyen magába szívja az illatot. Arról nem is beszélve, ha valakinek születés vagy névnapja van, akkor azért egy puszi is elcsattan.

Szóval, kedves kérdező, gyanakodással csak a kapcsolatodat teszed tönkre. Egyébként meg te rendszeresen szagolgatod a párod ruháit?

2010. febr. 3. 10:40
 13/28 anonim ***** válasza:
ja, nekem is van pár olléganőm, akik reggelente magára borítja az egész toalett-asztalt :) elég ha bejön a szobámba, itt van 5 percig, és már a hajamon is érzem a parfümjét (pedig én is nő vagyok, és parfümöt is használok, de mértékkel)
2010. febr. 3. 10:43
 14/28 anonim ***** válasza:

Jobb megkérdzeni de azért sosem tudni...nyomozz...

engem az első pasim(voltam v. 15) b@szott így át.Egy suliba jártuk egyzser egymás mellett vol óránk.Mentem a terembe,nézek az övékbe,hát az osztálytársa ajkánál volt az övé.Letettem a táskám átmentem lecsezstem...erre azzal jö nekem h csak megszagolta a szájfényt...persze én meg hülye vagyok mi?XD

2010. febr. 3. 11:23
 15/28 A kérdező kommentje:

nem kellett szagolgatnom, csak átöleltem és simán lehetett érezni

kár, hogy ha az ember bízik is, mindig jön valami külső inger, ami ezt elrontja

van olyan, amikor bízik az ember és nem kap semmi gyanúsat???

2010. febr. 3. 11:58
 16/28 anonim ***** válasza:
Nem kell mindeig a legrosszabbra gondolni itt a bizalom a legfontosabb egy párkapcsolatban. Lehet hogy a buszon vagy villamoson nekiment egy csajnak véletlen. A polóján érezted nem a testén szerencsére abbol nem lesz baj. Vagy kérdezz rá nyiltam ha hebeg habog és kitér a válasz alól hazudik és más csajjal volt ha higgadt és ésszerű választ ad igazat mond. egyszerű
2010. febr. 3. 12:20
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

"van olyan, amikor bízik az ember és nem kap semmi gyanúsat???"

Ó, hát te még mindig nem érted. A gyanús dolog az nem olyan, mint a szín vagy a forma. Egy kék kocka mindenkinek kék kocka. A gyanú érzete viszont benned, csakis benned fejeződik ki. Ha az én feleségemen más szaga van, én nem kezdek gyanakodni. Ez az, amit úgy hívnak, BIZALOM. Ezt nem tudod irányítani, vagy van, vagy nincs. Ha egy kék kockáról az jut először eszedbe, hogy hát ezzel meg akarnak ölni, akkor a kék kocka számodra félelmetes lesz. Az egész benned dől el. Ha egy szagról az jut eszedbe, hogy ez gyanús, akkor az is benned dőlt el. Egy szag, egy szín vagy egy forma ÖNMAGÁBAN nem tud gyanús vagy félelmetes lenni.

A világban vannak titkok, egyszerűen nem lehetünk ott mindig mindenhol. A bizalom mértéke az, ami meghatározza, hogy mi az amit már gyanúsnak fogadunk el. Van, aki számára egy illat vagy egy éjjel érkezett SMS még nem gyanús, mert BÍZIK a párjában, van akinek ez gyanús. Ennyi.

2010. febr. 3. 12:20
 18/28 anonim ***** válasza:
12:20-as, igazad van! gyanakodni szerintem közönséges dolog, és tényleg belül dől el... pl. olvastam itt olyat hogy 1más telefonjában meg e-mailjei között kutakodnak, hát ez tleg a legalja...a férjem sosem tenne ilyet, és én sem.
2010. febr. 3. 12:23
 19/28 anonim ***** válasza:

12 20 as vagyok ujra

Nem kell bizalmatlankodni hiszen ha mással van akkor miért jár veled gondolkodjunk logikusan. Ha mindig azt nézzük hog mi fura van a párunkban akkor soha nem tudjuk megélni a szép perceket mert rettegésben élnénk.

2010. febr. 3. 12:38
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

hát nehéz ügy....de nekem erre van egy elméletem.

ha a párod női parfüm szagú, és erre te rájössz, és megkérdezed h mért női parfüm szagú, nem e találkozott vmi rokonával...és ha télleg megcsalás lenne a háttérbe akkor valszeg azt válaszolná, hogy deeee, deeeee...anyámmal/nővéremmel találkoztam, és átöleltük egymnást. így leis lenne zárva a dolog. de ő azt válaszolta h nem női parfüm szagú. ha télleg megcsalás lenne a dolog, valszeg ezerrel terelne. de nem ezt tette.

2010. febr. 3. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!