Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy olyan lányba szerettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy olyan lányba szerettem bele, aki fél az intimitástól, azt felejtsem el?

Figyelt kérdés
Nagyon önbizalomhiányos, depresszi lányról van szó, aki nem akar párkapcsolatot senkivel. Lényegében nagyon jól indult az ismerkedésünk, egy suliba jártunk, így napi rendszerességgel beszéltünk. Amíg ez szimplán baráti volt, addig nagyon jó hatással voltam rá. Látszott rajta, hogy nagyon örül, ha velem lehet. Viszont aztán én elkezdtem többet érezni. Ettől pedig ő szabályosan megrettent, és elkezdett ellökni magától. Máskor meg ő keresett, valszeg hiányoztam neki. De ha bármilyen intimebb módon próbáltam közeledni hozzá, azt elutasította. Ha nem haverként kezeltem hanem nőként, akkor mindig baromira zavarba jött. Pedig nem egy szelíd lány, elég kemény beszólásai vannak. Elég kitartóan udvaroltam neki, de elutasításba ütköztem, míg végül elengedtem a dolgot. Folyton ez a kettősség volt benne,h egyszer nagyon akart velem lenni, máskor meg nagyon nem. Egy idő után mindig nagyon zavarban volt a közelemben. Vége lett a sulinak, én pedig nem erőltettem tovább az ismerkedést, mivel végül kimondta, hogy vissza kell sajnos utasítania, amit nekem tiszteletben kell tartani. Többet már nem fogunk találkozni. De szerintem hiányzom neki, vonzódik is hozzám, de valamiért fél az intimitástól. Nem tudom, h van értelme még bármit tenni, vagy azzal teszek neki jobbat, ha inkább hagyom.
2019. júl. 13. 15:01
 1/8 Noren1989 ***** válasza:
70%
Hàt figyu, rajtad àll, hogy mire pazarlod az életed.
2019. júl. 13. 15:06
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
Létezik olyan, hogy valaki barátként kedvel, de szexuálisan nem vonzódik hozzád.
2019. júl. 13. 15:13
 3/8 anonim ***** válasza:
74%
Te se vagy normális. :D
2019. júl. 13. 15:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, hogy mibōl állapítottad meg, hogy vonzódna hozzàd? A leírásból nem ez derült ki. Ha keresi a társaságod és hiányzol neki, az valószínūleg nem vonzalom miatt van.
2019. júl. 13. 15:25
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen, de ő vonzódik hozzám, csak valamiért fél az elköteleződéstől, egyébként mindenkit friendzone-ol, aki próbálkozik nála. Az összes többi fiút azt úgy utasította el a suilban, hogy utána nem is kereste őket. Én vagyok az egyetlen akinek ettől függetlenül is keresett.
2019. júl. 13. 15:29
 6/8 A kérdező kommentje:
Volt egy buli és ott részegen hagyta hogy nyomuljak rá, meg le is smároltam és látszólag élvezte a dolgot. Ha nem vonzódott volna, akkor biztos ellök magától.
2019. júl. 13. 15:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem tudhatod miért zárkózott ilyen téren. Ez nem is olyan téma, amiről szívesen beszél az ember csak úgy. Ha szeret veled lenni, ahogy említetted, meg hogy csókolóztatok is.. nem hinném, hogy akkor nem nézne rád férfiként. Ha türelmesebb vagy vele egyszer csak kiderül, végülis nem minden a szex. Ha komolyan érdekel a lány, akkor szerintem ne add fel egyelőre. Mondjuk kihasználni sem ér, ha úgy alakul, hogy közelebb enged téged magához!
2019. júl. 13. 23:41
 8/8 anonim ***** válasza:

"vagy azzal teszek neki jobbat, ha inkább hagyom."

Magadnak tenned ezzel a legjobbat. Ilyen problemas emberekkel kar veszodni, mert csak kiszivjak beloled az eletet.

2019. júl. 13. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!