Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő kerül és ha ugy viselkedik mintha vadidegen lennék neki az miért van? 23/F
Attól,hogy korábban kommunikáltatok, flörtöltetek, nem biztos,hogy Ő bármi egyebet is belegondolt ebbe az egészbe. Szimpatikusak voltatok egymásnak, ennyi.
Az is lehet,hogy akkor tovább lehetett volna vinni ezt a szálat, de nem léptél, Ő pedig nem erőltette, mára pedig már nincs miről beszélnetek.
Közeledj Te Hozzá, és meglátod hogy viszonyul.
De egyébként kérdés: szeretnél Tőle valamit, vagy miért bánt ez a helyzet?
Én is idősebb nő vagyok, párkapcsolatom van,és huszonévei elején járó gyerekem. És nekem is volt az életemben már nem egy fiatal pasi aki kapcsolatot szeretett volna.
Volt aki nekem is bejött, sőt, nagyon is. De az eszemmel tudtam,hogy hosszabb távon nem várhatok semmit ettől a kapcsolattól, és inkább nem mentem bele mint állandóan erz lebegjen a szemem előtt.
Mi is találkoztunk, beszélgettünk, flörtöltünk,de manapság már én is kerülöm. A magyarázat egyszerű:nem tudok mit kezdeni Vele. Barátság nem működik,miről is beszélgetnék Vele?
Ha valahol, valamikor találkozunk biztos pár udvarias mondattal érdeklődnék Róla, de ennyi.
Nagyon fiatal vagy, a nő pedig vélhetőleg hozzám hasonlóan nem gondolt működőképesnek egy ilyen kapcsolatot, alkalmi szexre pedig nem vágyott.Semmi egyebet ne gondolj bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!