Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak miért nyáladzanak olyan nőre, aki fél perc után lesmárol egy vadidegen, bajszos, kapucnis csávót, aki ráadásul furán viselkedik?
Figyelt kérdés
Még olyanokat írnak, hogy wife material... 😂😂😂Gondolom ha meg kiderül, hogy a fél egyetem megdugta mellette, akkor "minden lány rib-nc" ..
2019. jún. 17. 17:38
1/5 anonim válasza:
Valószínűleg mert akik ilyeneket írnak, azok kanos, 12 éves szűz kisfiúk nulla élettapasztalattal. Egyébként nem néztem meg a videót, de a legtöbb ilyen prank csatorna amúgy is megrendezi az ilyesmit fizetett színésznőkkel.
2/5 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, akkor a többi csaj sem hesegette volna el
2019. jún. 17. 17:45
3/5 anonim válasza:
Elb...szott férfiak nyáladzanak megrendezett videókban szereplő nőkre, te meg elb...szott módon pattogsz az elb...szott férfiak miatt... Jobb lesz neked ettől?
4/5 anonim válasza:
Mert csinos és enyhén szólva kaphatónak tűnik. A férfiaknak tetszeni szoktak a csinos és kapható nők.
5/5 anonim válasza:
Azért, mert erről ábrándoznak. Jó csaj a semmire rájuk, nem különösebben vonzó férfiakra ugrik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!