Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire jó facebookon ez a bökdösés? Aki megböki a másikat (jelen esetben egy vadidegen embert), az mégis mi a francot vár?
Lett egy új ismerősöm, mire másnap annak az illetőnek egy ismerőse (akit én természetesen nem ismerek) megbökött. Ez mi a tökömre jó? Ha akar valamit, mi a francért nem ír, minek bökdös?
Persze, írhatnék neki is és megkérdezhetném, hogy mi az anyámat akar. De hátha vannak itt olyanok, akiknek ez a szokásuk, és el tudják mondani miért csinálják.
Ebben a mai világban az emberek arra sem veszik már a fáradtságot, hogy egy épkézláb mondatot leírjanak. Jelzi, hogy akar valamit, de várja, hogy írj rá. Mert fogalma sincs, mit mondjon.
Néha azt érzem,a csimpánzok sokkal okosabbak mint egy átlagember.
Komolyan az eszem megáll. Nyilván azt feltételezem én is, hogy ha csak úgy megbökdös, akkor szimpi vagyok neki vagy akarna valamit...
De komolyan...az ilyen ember, aki ráadásul férfi, azt várja, hogy majd a bökdösésére írjak valamit? Ha még arra sem veszi a fáradtságot, hogy írjon egy normális üzenetet? Hát vicc az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!