Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti miért adjátok meg egy vadidegen férfinak a számátok, ha kapcsolatban vagytok?
Csak mert ma elkértem egy nagyon csini lánynak a számát.
Szép arc, sportos test, tündéri mosoly, mindegy egyben van. Először azt mondta, hogy barátja van és nem tudja, hogy örülne-e neki mire én, hogy ha nem tudja akkor próbálja ki és egyből mondta, hogy akkor megadja.
Nem várok semmit a dologból, a számát is csak olyan lesz ami lesz alapon kértem el mert tetszett és úgy voltam vele, miért ne.
Szóval lányok, ti csináltatok már ilyet, hogy kapcsolatban vagytok, egy vadidegen pasi 2 bók után elkéri a számotokat és ti megadtátok? Ha igen akkor miért?
Mi nem tisztáztunk semmit.
Annyit mondtam, hogy nagyon csinosnak találom, meginnék vele egyszer valamit és megadhatná a számát.
Tényleg nagyon szexi lány. Azt gondolnám, hogy naponta 10 ilyen ajánlatot kap.
Én se, olyannak, aki tetszik, is csak e-mail-t.
Szerintem ragaszkodj hozzá, hogy megismerd a fiúját és őt kérdezd erről, hogy mit szól, mert a lány hamis lehet, Te meg akár bajba is kerülhetsz a hazugságai miatt.
Akkor valószínűleg könnyűvérű.
Lehet, hogy van erre egy külön telefonja, amibe gyűjti az ajánlatokat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!