Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ti miért adjátok meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti miért adjátok meg egy vadidegen férfinak a számátok, ha kapcsolatban vagytok?

Figyelt kérdés

Csak mert ma elkértem egy nagyon csini lánynak a számát.

Szép arc, sportos test, tündéri mosoly, mindegy egyben van. Először azt mondta, hogy barátja van és nem tudja, hogy örülne-e neki mire én, hogy ha nem tudja akkor próbálja ki és egyből mondta, hogy akkor megadja.

Nem várok semmit a dologból, a számát is csak olyan lesz ami lesz alapon kértem el mert tetszett és úgy voltam vele, miért ne.

Szóval lányok, ti csináltatok már ilyet, hogy kapcsolatban vagytok, egy vadidegen pasi 2 bók után elkéri a számotokat és ti megadtátok? Ha igen akkor miért?

2016. ápr. 1. 20:54
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
* helyesen: számotok
2016. ápr. 1. 20:55
 2/18 anonim ***** válasza:
Kizárt, hogy megadnám a számom.
2016. ápr. 1. 20:55
 3/18 anonim ***** válasza:
nem nem
2016. ápr. 1. 20:56
 4/18 anonim ***** válasza:
Telefonszámot még akkor sem, ha nem vagyok kapcsolatban. Ímélt max. De kapcsolatban azt sem. Azt idegen pasinak akkor, ha tisztáztuk, hogy nem akarunk egymástól semmit, de érdekes dolgokról tudtunk beszélni.
2016. ápr. 1. 21:00
 5/18 anonim ***** válasza:
ha nem kapcsolat, hanem munka vagy bármi más miatt, akkor miért ne adnám meg
2016. ápr. 1. 21:01
 6/18 anonim ***** válasza:
Soha nem adnám meg a számomat egy vadigennek, de még ismerősnél is meggondolom.
2016. ápr. 1. 21:05
 7/18 A kérdező kommentje:

Mi nem tisztáztunk semmit.

Annyit mondtam, hogy nagyon csinosnak találom, meginnék vele egyszer valamit és megadhatná a számát.

Tényleg nagyon szexi lány. Azt gondolnám, hogy naponta 10 ilyen ajánlatot kap.

2016. ápr. 1. 21:08
 8/18 anonim ***** válasza:

Én se, olyannak, aki tetszik, is csak e-mail-t.

Szerintem ragaszkodj hozzá, hogy megismerd a fiúját és őt kérdezd erről, hogy mit szól, mert a lány hamis lehet, Te meg akár bajba is kerülhetsz a hazugságai miatt.

2016. ápr. 1. 21:09
 9/18 anonim ***** válasza:

Akkor valószínűleg könnyűvérű.

Lehet, hogy van erre egy külön telefonja, amibe gyűjti az ajánlatokat. :D

2016. ápr. 1. 21:10
 10/18 anonim ***** válasza:
Kapcsolatban semmiképp nem adnám meg a számom, de ha nem lennék kapcsolatban akkor sem valószínű, hogy megadnám. Talán inkább facebook, vagy e-mail. Telefonszámomat csak család, illetve közeli ismerőseim tudják, nem osztogatom.
2016. ápr. 1. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!