Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megtudod, hogy a nő akihez vonzódsz kapcsolatban él, akkor azonnal megszűnik felé a vonzalmad?
Ha kölcsönös akkor nem. Alap esetben, ha a vonzalmam nem is, de a lelkesedésem megszűnik.
Ám a múltbéli tapasztalataim után elgondolkodnék, hogy nem-e jutok én is ugyanolyan sorsra mint az a férfi akivel most együtt van, mégis velem kacérkodik.
Ha kapcsolatban van, akkor annyit teszek, hogy meghagyom az elérhetőségemet és megyek tovább, nem várok rá feleslegesen. Nem áltatom magam, nem reménykedek, olyan mintha tabu lenne és keresek valakit aki szabad.
38F
Tehát tetszik egy nő, és úgy tapasztalom, hogy kölcsönös a szimpátia. Időközben kiderül, hogy kapcsolatban van...
Khm! Tehát akkor nekem mi keresnivalóm a csaj életében? :D Szedjem el a másik sráctól? De ha el is szeretem attól a másik tagtól, mi a garancia, hogy amíg kapcsolatban állunk, velem nem játssza el ugyanezt?
Szóval a válaszom: IGEN, AZONNAL MEGSZŰNIK!
Van két kollégám, akik néhány évvel ezelőtt összejöttek. Aztán jött egy új kolléga a céghez, akivel a párocska nőtagja egyből megtalálta a közös hangot. Nem volt semmi, csak megvolt egy kölcsönös szimpátia, idővel kiderült az új kolléga számára is, hogy kik kikkel és hogyan állnak kapcsolatban. Csakhogy az új kolléga és a kolléganő minél többet beszéltek egymással (akár csak munka miatt), egyre inkább kötődni kezdtek egymáshoz, és már kívülálló számára is észrevehető, hogy ez valami több, mint jó kolléga kapcsolat. A kolléganő és a párja kolléga között sem izzott így a levegő, amikor ők összejöttek.
Hát, hogy mi lesz ebből, az még a jövő zenéje, de ha őket látom, akkor azt kell mondanom, hogy ha a vonzalom olyan, akkor nem szűnik meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!