Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ti miért adjátok meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti miért adjátok meg egy vadidegen férfinak a számátok, ha kapcsolatban vagytok?

Figyelt kérdés

Csak mert ma elkértem egy nagyon csini lánynak a számát.

Szép arc, sportos test, tündéri mosoly, mindegy egyben van. Először azt mondta, hogy barátja van és nem tudja, hogy örülne-e neki mire én, hogy ha nem tudja akkor próbálja ki és egyből mondta, hogy akkor megadja.

Nem várok semmit a dologból, a számát is csak olyan lesz ami lesz alapon kértem el mert tetszett és úgy voltam vele, miért ne.

Szóval lányok, ti csináltatok már ilyet, hogy kapcsolatban vagytok, egy vadidegen pasi 2 bók után elkéri a számotokat és ti megadtátok? Ha igen akkor miért?

2016. ápr. 1. 20:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

szokták mondani, hogy az alkalom csak egyszer kopogtat. vagy beengeded, vagy nem. miért mondom ezt?

ne azzal törődj, hogy miért adta meg, hanem azzal, hogy megadta:) nyilván ha már telefonszám cseréről van szó, akkor van valami köztetek, gondolom a barátja elég sok kivetnivalót hagy maga után, ha ilyenbe belement. ráadásul a sokkal borultabb elmékkel sújtott Amerikában bevett szokás, hogy telefonszámot cserélnek a fiatalok ismerkedéskor.

2016. ápr. 1. 21:12
 12/18 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs pasija, csak ezzel akart lerazni, aztan meggondolta magat.

B verzio: veget jarja mar a kapcsolat.

2016. ápr. 1. 21:18
 13/18 A kérdező kommentje:

Jó, én sem foglalkozom most az okokkal csak furcsának találtam. Kamuzni biztosan nem kamuzott mert még utána felhívtam és ő vette fel.

De jelenleg már így is 4 lánynak csapom a szelet és többre már nincs energiám.

2016. ápr. 1. 21:19
 14/18 anonim ***** válasza:

11-es vagyok.

akkor az a tippem, hogy nagyon gyorsan dönts el, hogy ki mellett teszed le a voksod, nehogy aztán 4 szék közül a földre zúgj. ha jól veszem ki a szavaidból még egyikkel sem alakult ki semmi komoly, mármint hogy nem találkozgattok vagy ilyesmi, csak ismerkedtek.

én egy lánnyal hasonló szituban vagyok most, pár hete láttam először, megdicsértem, hogy nagyon csinos, múlthéten szintén összetalálkoztam vele és úgy mosolygott, hogy máig arra gondoltam, de sajna van barátja (vagy lehet ez csak lerázós szöveg volt), viszont mikor el kellett mennem, akkor is engem nézett, majd hirtelen elkapta a tekintetét.

ma ugyanott találkoztam vele, mikor észrevett, mintha kiskutyákat altatnék el megélhetésből, úgy nézett rám, szóval inkább nem is próbálkoztam beszélgetni vele, csak hagytam egy cetlit a telefonszámommal, mikor indulnom kellett.

2016. ápr. 1. 21:27
 15/18 A kérdező kommentje:
Már eldöntöttem. :)
2016. ápr. 1. 21:29
 16/18 anonim ***** válasza:
megint én vagyok: hajrá akkor:)
2016. ápr. 1. 21:39
 17/18 anonim ***** válasza:
Lehet, h nem elégedett a jelenlegi kapcsolatával. De számíthatsz rá, h veled ugyanezt fogja csinálni, ha összejöttök. Jön egy nálad jobb pasi és egyből megadja a számát neki. Téged meg kukáz.
2016. ápr. 2. 09:57
 18/18 anonim ***** válasza:
...ha meg az van, h nincs is pasija, csak le akart rázni, hát én annak se örömködnék ennyire. Elsőre nem tetszettél, de végül úgy volt vele, valamire még jó leszel, mondjuk hódolónak, aki virágcsokrokat küld a melóhelyére, fizeti a piáját buliban, vásároltat majd veled ezt-azt. Az egónak is jót tesz, ha mindig van a képben pár rajongó, akár van pasija, akár nincs.
2016. ápr. 2. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!