Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normalis? Ha egy 17eves lany beleszeret egy nala 24 evvel idosebb pasiba es egyutt is akarnak elni?
Nárcisztikus és kell neki valaki, akit kontrollálhat, bánthat.
A kislány meg nem elég stabil a saját értékeit illetően és elfogadja ezt tőle.
Ha te a kislány vagy, vagy korabeli ismerős, érintett, akkor olvass vagy kérj szakembertől tanácsot, hogy mik számítanak bántalmazásnak, mert ez nem biztos, hogy tiszta! Kérd meg az embereket, hogy ajánljanak a témában irodalmat!
(Én 40-es vagyok, nő, nekem is tetszenek 20 körüli fiúk, de belsőleg még nem érettek olyan egyenrangú szerelmi kapcsolatra, amilyet én szeretnék. De egy gimissel együtt élni?... A szülei odaadnák? Vagymivaaan?!?!)
5-ös szerintem nem a lovat adja alá... :D Egyébként meg ha épp úgy tartja kedve, akkor miért ne lehetne együtt a pasival? Mindenki tudja, hogy nem életre szóló kapcsolat lesz.
Nem feltétlenül igaz az, hogy bántani fogja a lányt, az viszont már szinte biztos, hogy a pasi kb lelkileg egy szinten lehet vele és nem alkalmas még arra, hogy egy korban is hozzá illő nővel legyen.
30/F
8: Hát nem éppen. 18 éves koráig még a rendőrség is hazahozza.
17 éves gyerek az harmadikos, ember!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!