Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Etikus lefeküdni ittas lánnyal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Etikus lefeküdni ittas lánnyal?

Figyelt kérdés
Nyilván nem egy olyannal aki a világáról nem tud, hanem akiben van már pár ital.

2019. júl. 10. 23:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
17%

ha együtt vagytok és te is ittas vagy akkor semmi akadálya

de oké nem épp a legetikusabb dolog... persze ha te nem fogsz akkor más fogja kihasználni de ha pl tényleg kedveled és akarsz többet is akkor szerintem lefeküdhetsz vele! mert ugyis másfogja megcsinálni ha nem te!

2019. júl. 11. 00:26
 12/19 anonim ***** válasza:
29%

A probléma ezzel az hogy sok ember nem is érzi magán/nem látszódik rajta hogy részeg. Mondjuk azt mondja ő hogy csak kicsit spicces közben meg alig lát. Nyilván vannak olyan szélsőséges esetek ahol,már nem lehet nem látni hogy full kész van a csajn de velem is volt olyan hogy észre nem vetted volna rajtam hogy ittam (mások is mondták, erre én is emlékszem) közben meg teljesen összemodódott minden, csak a helyzet megkövetelte hogy tartsam a lelekjelenlétem.

Tehát ha megivott 3 fröccsöt vagy 2 korsó sört feltételezem aligha lesz olyan részeg hogy a világáról se tudjon, sőt a legtöbb ember meg se érzi. De ha bedobott jópár felest, összeakadozik a beszéde de ő azt mindja jól,van, inkább ne.

Egyebként meg remélem mondanom se kell hogy bárhogy is történik, húzz gumit!;)

2019. júl. 11. 00:30
 13/19 anonim ***** válasza:
22%

Szerintem az, ha beleegyezik. Ha nem te, akkor más fogja.

Ami az erőszak bizonyítását illeti: a 20 évvel ezelőtti sztorikat hagyjuk a bíróságra, hogy döntik el, fogalmam sincs. De a frissek esetében pl a hüvelybemenet máshogy repedezik (mikrorepedések) erőszak esetén.

2019. júl. 11. 03:21
 14/19 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem maximum ha tudod, hogy hulla szerelmesek vagytok egymásba.

Ha idegen, ismerős, amúgy nem is érdekes ha józan, ha egy pillanatra is nem ő akarja rólad letépni a nadrágot spicces állapotban akkor talán nem kellene.

Nemtudhatod pont ő hogy fog pár pohárra reagálni a szervezete, sok lánynak az már elég hogy berúgjon. Utána meg senki nem akar feljelentést, gyereket, betegséget.....

Ha

2019. júl. 11. 06:38
 15/19 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem nem, egyáltalán nem. Azért, mert ez kihasználás lenne.
2019. júl. 11. 07:04
 16/19 anonim ***** válasza:
Azért ebben az ittasságban is vannak fokozatok. Meg az sem mindegy, hogy ő hogy van vele. De részegek ezrei dugnak minden nap, szóval...
2019. júl. 11. 08:39
 17/19 anonim ***** válasza:
50%
Mi etikátlanabb a nemi erőszaknál?
2019. júl. 11. 08:46
 18/19 anonim ***** válasza:
Szerinted a szórakozóhelyeken mi megy?
2019. júl. 11. 09:39
 19/19 anonim ***** válasza:

#9. Amit írtál, az amerikában esetleg működik, idehaza szerencsére nem.

32/f

2019. júl. 11. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!