Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek lefeküdni vele, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van egy pasi akivel elég jóban vagyunk es így szóba jött a szex is, de még szűz vagyok és nem merek lefeküdni vele.18/lány vagyok, kis sulyfelesleggel ami többnyire a combonon van és félek hogy mit gondolna ha meglátna meztelenül. Simán ruhában nem látom magam gáznak. Még csak haverok voltunk, most is azok vagyunk elvileg, de elkeztem fogyókurázni, hogy kicsit elviselhetobbnek lassam magam 1 hét alatt kb 4 kilót sikerült. Most 180/77 vagyok. Szóval beszéltük ezt a szex témát, ő azt írta h benne van de én nem mertem, erre azt mondta hogy nehogy megbánjam, ma meg elvileg egy modell cicababát visz vacsorázni valamerre.. Szerintetek mondjak le róla vagy legyek bátor és próbalkozzak, hátha lesz valami belőle? A pasi 26, valszeg nemsokára kulfolre megy dolgozni, haza csak havonta tud elvileg jönni. A szavaiból értve ugy éreztem hogy csak le akar fektetni mielőtt kimegy, de nem akar mást. Ti mit tennétek a helyemben? Válaszokat köszi2018. nov. 27. 18:48
1/13 anonim válasza:
Szerintem ilyen körülményekkel ne feküdj le vele, valószínűleg tényleg csak megdugni akar!
2/13 anonim válasza:
Szándékaim komolyságának megfelelően bonyolódnék ebbe bele. Komolyba nem férne bele a havi egy tali, külföldön a másik és modell csajjal vacsorázik, majd a modellcsaj kufircol vele, ha akar. Ilyen hülye "szűztelenítésekben" az én még férfiként se lennék benne, nemhogy nőként.
32/f
3/13 anonim válasza:
Annyira irreális a kérdés,hogy csak troll lehet 😀
4/13 anonim válasza:
A szüzességed ennél nagyobb érték, nem találnál magadnak egy férfit, akivel esetleg párkapcsolat keretein belül veszthetnéd el?
Ez így pocsékolás, már ne haragudj.
5/13 anonim válasza:
Már ha nem kamu a kérdés, akkor az önértékelésed nulla. :)
7/13 A kérdező kommentje:
Kedvelem a pasit és zavar hogy csak igy lelép valamerre egy masik nővel.. De én is úgy látom hogy nem sok értelme van azért lefeküdni vele mert elmegy. Ettől függetlenül még fáj..
2018. nov. 27. 19:05
8/13 anonim válasza:
Lehet neked többet jelent egyszerű barátnál de te neki nem. Ő képes így is mással lefeküdni szóval valószínű hogy veled is csak szexet akar de kapcsolatot nem. De írta hogy meg ne bánd szóval szerintem sem érdemes bele menni.
9/13 anonim válasza:
elsőnek talán nem egy kósza dugást kellene bevállalni
10/13 anonim válasza:
1 hèt alatt nègy kiló???????????? Mesèlj nekem lègyszi mert van mèg egy pár plusz kilom de ennyit egy hèt alatt sose fogytam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!