Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennétek ha lenne párotok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha lenne párotok, de úgy érzitek, hogy megtaláltátok azt, akit nektek szánt az ég?

Figyelt kérdés

Párkapcsolatban élek már jópár éve, ami egyébként teljesen harmonikus. Viszont nem érzek egy bizonyos érzést, amit szerintem érezni kellene.

Ennek ellenére megismertem valakit, akire tényleg ráillik minden, amit szeretnék egy társtól az életben.

Volt már ilyen valakivel?

2019. júl. 10. 15:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Én alapból nem lennék olyannal, aki iránt nem érzem azt az érzést, amit kellene. Hagyd ott a párod, mert csak átvered szegényt és pótléknak jó, amíg nem találkozol azzal az emberrel, akivel le fogod élni az életed. Kapcsolatfüggő vagy?
2019. júl. 10. 16:46
 12/19 anonim ***** válasza:
80%
Ebből megcsalás lesz.
2019. júl. 10. 17:05
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha rendben van a kapcsolatod a pároddal eszedbe sem jut másfelé kacsingatni. Már pedig neked eszedbe jutott. Észre sem vetted volna a szerinted tökéletes tulajdonságait a harmadiknak, ha nem keresed, már pedig, ha kerested, az már félre kacsintás.

A 3-as válaszolónak pedig teljesen igaza van. Amíg nem vagytok együtt csak távolról nézed semmi garancia rá, hogy valóban olyan tökéletes.

2019. júl. 10. 17:27
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, igazatok van, lehűtőm magam. :-)
2019. júl. 10. 17:42
 15/19 anonim ***** válasza:
70%

Első vagyok:

Igazából ha harmonikus és normális a kapcsolatotok, akkor eleve nem gondolnál másra így. Biztos, hogy minden rendben van?

2019. júl. 10. 18:42
 16/19 anonim ***** válasza:
86%

1) Te csak elpancsikolsz a langyos foshban, mert félsz egyedül maradni. Kapcsolatfüggőség tipikus jele. Egyébként ha felmerülne benned, hogy a pároddal lenni "nem az igazi", már rég kidobtad volna. Mindenkitől és mindentől függetlenül.

2) Ha az új kan lenne A Hú De Mega Nagy Ő, akkor meg aztán egy percig nem izgatna, hogy hátrahagyj csapot papot, hisz Ő A Neked Rendelt Társ (jelzem ilyen nincs).

De mivel még nem baxtál félre mindent és nyargaltál az új lovag karjaiba, valószínűleg a tudatalattid sejti, hogy csak felpörögtek a hormonok és sok hűhó megy semmiért, úgyhogy kár is erőltetni.

Szerintem szakíts mindkettővel, aztán először is próbálj meg létezni egyedül, ha ezt sikerrel abszolválod anélkül hogy alkoholista vagy macskás nő lennél, utána ismerkedj. Sokat fog segíteni, és elkerülheted a leendő egészen biztosan bekövetkező válásodat és kisiklott életedet.

2019. júl. 10. 18:42
 17/19 piroska és a farkas ***** válasza:
100%
Én pàr napja voltam túl a szakítàson egy ' jó, jó, de vmiért mégsem Teljes" kapcsolattal, amikor a vonaton megismerkedtem egy fiúval. Akkor, ott éreztem, hogy nekem ő az emberem. Az ex eljött, fogta a kezem, h talàn mégis meg kéne próbàlni újra, én elhúztam a kezem,megmondtam neki, h én szerintem megtalàltam azt, aki az én pàrom. A vonatos fiú időközben kinyomozta, h ki vagyok...ésatöbbi, ésatöbbi, következő évben hàzasodtunk, most vàrjuk a harmadik babànkat. :)
2019. júl. 10. 19:37
 18/19 anonim ***** válasza:
50%

Hát... tudom, bárkivel vagyok együtt (akár 20 év házasság és 2 gyerek után), az első szerelmem lazán közénk tudna állni :)

Őt akkor ismertem meg, amikor mindenki, de szó szerint mindenki ellenem volt, és Ő volt az egyetlen, aki mellettem állt, és segített mindenben - akkor legyőzhetetlennek éreztem magam, és ezt soha senki mellet nem éreztem (nem szakítottunk, egyszerűen messzire költözött, aztán valahogy lezáratlan maradt, de mindketten kapcsolatban élünk).

28/F

2019. júl. 10. 20:22
 19/19 piroska és a farkas ***** válasza:
Basszus Utolsó, 28 éves vagy!!! Előtted az élet, hàt miért nem vele éled le??
2019. júl. 10. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!