Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennétek ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha a párotok meghízna?

Figyelt kérdés
10 éve vagyunk együtt, és az utóbbi időben a párom eléggé meghízott. 75 kilóról már bőven 100 felett van... Hiába szeretem egyszerűen szexuálisan nem tartom már vonzónak... Aki járt már ilyen helyzetben mit érdemes tenni? (Beszélgetés már volt meg extrém diéták 1-2 napig maximum hétig..., de életmódot nem hajlandó váltani)
2019. jún. 9. 16:10
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
44%
Hát a szeretet mindent legyőz vagy, hogy is szokták mondani...
2019. jún. 9. 16:12
 2/19 A kérdező kommentje:
Lemaradt, hogy 28 és férfi vagyok és a párom velem egy idős nő. (Gondolom a mai világban ez nem mindig egyértelmű :D)
2019. jún. 9. 16:13
 3/19 anonim ***** válasza:
61%

Ha nem éreznèk vonzalmat, akkor szakítanék. Mi értelme van egy olyan kapcsolatnak amiben nem vagyok boldog?!

Persze fontos a kommunikació! Ezt vele is megkell beszélni. Lehet betegségtől is.

Ha betegség miatt lenne, akkor mellette lennék és támogatnàm.

2019. jún. 9. 16:16
 4/19 A kérdező kommentje:
Szeretem érzek vonzalmat egyszerűen maga a szexuális vonzalom tűnt el, ha ezt egyáltalán szét lehet ennyire választani. Betegségre én is gondoltam, de nincs más jele, egyszerűen ilyen a genetikája sajnos, hogy ha nem figyel nem sportol egyből elhízik, és úgy gondolom az utóbbi 1-2 évben rettentően ellustult.
2019. jún. 9. 16:19
 5/19 anonim ***** válasza:
80%
Csinálj olyan programot ahol mozogni kell. Te sportolsz? Ha nem akkor kezd el. Egy nő se akarja tramplinak érezni magát a párja mellett.
2019. jún. 9. 16:25
 6/19 A kérdező kommentje:
Sportolok, de sajnos nem rendszeresen (van hogy heti 2 van hogy 4-5) illetve általában olyankor van időm amikor neki nincs (munka miatt). Az, hogy heti egyszer edz velem meg kb semmit se ér, főleg ha szóvá teszem, hogy kicsit keményebben kéne edzeni sértődés a vége. Inkább nekem kellene az egészséges kaját erőltetni, de "hardgainerként" magammal tolnék ki illetve, amikor egyedül van úgyis azt eszik mait akar, tehát csak fél megoldás lenne.
2019. jún. 9. 16:30
 7/19 anonim ***** válasza:
75%

Akkor főzd te, és kalóriát be tudod állítani, hogy mozgás nélkül is tudjon fogyni. Bár sokkal jobban járna, ha mozogna is, hogy a bőre kicsit feszesebb legyen.

Csinálj programokat, pl kirándulás.

folyamatosan kell gyalogolni, lépcsőzni, meg ilyenek...

2019. jún. 9. 16:30
 8/19 anonim ***** válasza:
78%

Beszéltetek és el is kezdett diétázni. Szóval hallgatott rád, csak nem elég kitartó. Kezdjetek el együtt főzni és sportolni. Mi pont ugyanaezt csináljuk a barátommal. Elmegyünk futni kora este, csinálunk pár felülést, ugyanazt vacsizzuk és reggelizzük. Közben motiváljuk egymást, mert néha egyáltalán nincs kedvem ehhez, egyedül nem menne.

24N 25F

2019. jún. 9. 16:37
 9/19 anonim ***** válasza:
77%
Nem kell keményen edzenie ha fogyni akar, hanem sokat kell light-osan mozogni, ami jól is esik, semmi megerőltető nem kell. Túrák, kirándulások a legjobbak, egy szép város felfedezése sétálva, parkok, heti egy edzés emellett elég lehet. Otthonra gyaloglópad futópad, de ne hajtsad hogy keményebben, mert nem az a lényeg hogy nehéz legyen a mozgás a fogyáshoz, hanem az hogy sok és kellemes.
2019. jún. 9. 16:37
 10/19 anonim ***** válasza:
43%

Próbáltad már közös mozgásra ösztönözni? Esetleg járjatok el együtt futni, kerékpározni, nagyokat sétálni rendszeresen. Vásároljatok együtt, próbáld ösztönözni hogy több csirkemell, zöldség, gyümölcs, teljes kiőrlésű dolgok kerüljenek a kosárba nasi helyett. Főzzetek együtt. Itt a jó idő, ilyenkor könnyebb szabadidős programként mozgást beiktatni. Mindig legyen nálatok ásványvíz. Extrém diétákkal semmire sem mentek, ha végig bírná csinálni és fogyna is tőle, nem lenne tartós az eredmény. Inkább szépen, a részvételeddel kellene az életmódváltást ösztönözni mert együtt minden könnyebb. Emellett sokat kéne beszélgetni mert lelki okai is lehetnek a sok evésnek. Ha már ezeket is próbáltad, célozz rá neki hogy ha így folytatódik a helyzet, kilépsz a kapcsolatból. Ez már a legvégső dolog legyen, mert elég durva, na de szex nélkül nem igazi egy kapcsolat sem és még mindketten találhattok magatoknak mást, ne raboljátok egymást idejét.

32/N

2019. jún. 9. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!