Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennétek ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha a párotok meghízna?

Figyelt kérdés
10 éve vagyunk együtt, és az utóbbi időben a párom eléggé meghízott. 75 kilóról már bőven 100 felett van... Hiába szeretem egyszerűen szexuálisan nem tartom már vonzónak... Aki járt már ilyen helyzetben mit érdemes tenni? (Beszélgetés már volt meg extrém diéták 1-2 napig maximum hétig..., de életmódot nem hajlandó váltani)
2019. jún. 9. 16:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
69%
Ebben az esetben amiket írtál szerintem te nem fogsz elérni semmit mivel ő nem akar fogyni. Csinálhatsz közös edzéseket is de mint írtad megsértődik. Ennek így már nem igazán van értelme mert előbb vagy utóbb találni fogsz egy olyan lányt aki majd felkelti az érdeklődésedet és akkor lehet hisztizni a barátnődnek hogy ő nem jó neked meg ilyenek. De az is lehet hogy ő már simán tesz erre a kapcsolatra csak el van benne és kész. Hogy én mit tennék? Elmagyaráznám a páromnak ha nem tesz a helyzet ellen akkor nyílván nem lesz több szex plusz a kapcsolat végét is jelenti ha ezután a beszélgetés után is tesz rá magasról. Nem lennék egy olyan kapcsolatban amiben nem vagyok boldog.
2019. jún. 9. 16:47
 12/19 anonim ***** válasza:
36%
Azt is elmondtad neki, hogy miért nem jó a szex?
2019. jún. 9. 16:50
 13/19 anonim ***** válasza:
16%
Ja, hogy te vagy a férfi? Már bocs, de ilyen súllyal már fénykorában se lehetett a barátnőd egy jóalakú, vékony nő.
2019. jún. 9. 16:53
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
Vedd el az édességet tőle,vedd rá hogy menjen veled futni,sok sikert!
2019. jún. 9. 16:54
 15/19 anonim ***** válasza:
32%

Hú, de nehéz kérdés! Bár egy kicsit pontatlanul tetted fel, mert nem az a fő probléma, hogy a párod meghízott, hanem az, hogy neked nem tetszik kövéren. Mert az én férjem is eresztett némi pocakot, de nekem ugyanúgy tetszik, mint azelőtt. Viszont nagyon megértelek, beleszeretsz egy gömbölyded hölgybe, és lesz belőle egy dunyha, ez nagy kiszúrás veled. Sok ilyet látok, sportos, fiatal férfi mellett csúnyává hízott fiatal nő, általában egy gyerekkel igazolva a drasztikus alakváltozást. Ráadásul ciki a másik tudtára adni, hogy bocs, de így már nem tudlak kívánni.

Nyilván a párodat is zavarja a súlya, nagyon sok plusz 25 kiló, ízületeknek, vérkeringésnek, mindennek, de ha ez nem, sőt, még Te sem vagy neki elég motiváció arra, hogy komolyan vegye a fogyást, akkor nemigen tudsz tenni semmit. Ezen csak ő tud változtatni, ha nem akarja, hogy egy jó alakú vetélytárs lecsapjon a kezéről. Őszintén szólva, én ezért el sem ítélnélek. Nem lenne szabad egy nőnek így eleresztenie magát egy párkapcsolatban.

2019. jún. 9. 17:12
 16/19 anonim ***** válasza:
34%
ha igy elhizna a párom, és tudnám hogy őt ez nem érdekli, vagy érdekli de nem tesz érte akkor kár teperned mert ez csak rosszabb lesz. lehet h miutan elhagytad változtatni fog, de akkor meg Te leszel a szemét. a nők - tisztelet a kivételnek - nem tudnak csak siránkozni
2019. jún. 9. 18:53
 17/19 anonim ***** válasza:
59%
#16-os, nem, én nő vagyok, és teljesen egyetértek veled. Ez esetben a kérdező már megpróbálta, amit tudott, sajnos szakításon kívül más alternatíva nincs.
2019. jún. 9. 19:27
 18/19 anonim ***** válasza:
én örülnék ha a barátnőm egy picit meghizna mint nyáron egy kicsitt soványabb/karcsubb alkatú és olyankor felmegy a combjaira a fenekére na meg a melleire! de ez nem egészséges már amit te leirtál! max akkor ha férfi és 190-200 cm és full izmos! de gondolom nem az!
2019. jún. 9. 22:39
 19/19 anonim ***** válasza:

Ezért tanácsolja a népi bölcsesség azt, hogy "Nézd meg az anyját, vedd el a lányát". Mondjuk, nem árt az apát is megnézni. Ha a szülők egyike, másika, vagy mindkettő túlsúlyos, nagy valószínűséggel a most még csinos, gömbölyű idomokkal rendelkező lányka is az lesz. Gyanítom, hogy a kérdező párjának a szülei sem lepkesúlyúak.

Ez a tanács ugyan neki már nem segít, de a későbbiekre tekintettel: ha lány anyukájára nézve elborzadsz, akkor azért azt érdemes fontolóra venni.

2019. jún. 10. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!