Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti is utáltok a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is utáltok a párotok nélkül aludni?

Figyelt kérdés

Hónapok óta nem aludtunk külön a párommal egy éjszakát se, most viszont új munkahelye lett ahol néha éjszakáznia kell, például ma is.

Komolyan azt érzem hogy a sírógörcs kerülget. Tudom óriási probléma, az érdekelne, hogy mást is ilyen nehezen érint ha egyedül kell aludnia. Lány vagyok.

2019. máj. 20. 22:46
 1/9 anonim ***** válasza:
10%
Nyugodj meg. A barátod jó helyen van. Nálam. Csak neked mondta azt hogy dolgozik. Egész éjjel szeretkezünk. 18/l
2019. máj. 20. 22:48
 2/9 A kérdező kommentje:
:D aranyos
2019. máj. 20. 22:51
 3/9 anonim ***** válasza:
80%
Bár még nem ismerem a párom, igen, gyakran hiányzik éjjelente mellőlem:)
2019. máj. 20. 22:52
 4/9 anonim ***** válasza:
74%
Igen, pedig még nem is a párom.
2019. máj. 20. 22:55
 5/9 anonim ***** válasza:
48%
Nálunk is ez van, de én már megszoktam. Eleinte nagyon rossz volt, most már jól viselem. Én ilyenkor a cicáimmal alszom, az megnyugtat. :) De mikor nincs itthon a párom mindig sokáig fent vagyok és nehezebben alszom el, fel is szoktam olyankor hívni, ő meg örül neki. Szerencsére ő tud a munkahelyén telefonálni.
2019. máj. 20. 23:00
 6/9 anonim ***** válasza:
20%
Én nagyon, de ő is. Nem tudunk egymás nélkül aludni
2019. máj. 20. 23:02
 7/9 anonim ***** válasza:
26%
Hazudik az #1. Ő velem szeretkezik egész éjjel. 31F
2019. máj. 20. 23:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretek egyedül aludni, mert így sokkal jobban ki tudom magam pihenni. Általában együtt alszunk (kivéve ha valamelyikünk kidől a kanapén vagy ha valamelyikünk elutazik), de ha valamiért nem, engem nem zavar. Miért érint ennyire érzékenyen? Kell, hogy legyen valami oka, érdemes lenne alapos önvizsgálatot tartani, mert szerintem ez már eléggé függéshelyzet, ami nem feltétlenül egészséges.
2019. máj. 21. 11:29
 9/9 anonim ***** válasza:
71%
Nem, en kifejezetten szeretek egyedul aludni. Exem nagyon bujos volt ejjelente, hat alig aludtam nala valamit, reggel ugy keltem mint a mosott sz@r.
2019. máj. 21. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!