Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hányadik szerelmetek a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányadik szerelmetek a párotok? És ti neki?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 8. 04:43
 1/9 anonim ***** válasza:
2. :) 20N
2019. ápr. 8. 04:58
 2/9 anonim ***** válasza:

Ez a 2. tartos, mely kapcsolatom es volt 3 langolo rovid az elso es a masodik kozott.

O szukszavu ez ugyben. Ez a leghosszabb parkapcsolata, csak engem kert felesegul, ennyit tudok.

2019. ápr. 8. 06:14
 3/9 anonim ***** válasza:
Első, ami 26 évesen jött. Előtte is azt gondoltam, szeretem azokat a nőket akikkel együtt voltam, de mikor megismertem a párom, akkor jöttem rá, azok csak szexuális vágyak és nem szerelmek voltak.
2019. ápr. 8. 06:40
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem 2. Első "kapcsolatomban" szerelmes voltam de távkapcsolat révén nem tudtunk találkozni és nem nevezném igazi kapcsolatnak. Második kapcsolatom pár hónapig tartott és nem voltam szerelmes, ezért nem is húztam soká.

A párom nem nyilatkozott, tudom, voltak kapcsolatai előttem, de a szerelemről nem tudok

2019. ápr. 8. 07:43
 5/9 anonim ***** válasza:

Nagyon igazi az első, teljesen másképp érzek mint korábban. Azok múló szerelmek voltak, a mostani párom a 3. hosszú kapcsolat.

Neki is a 3. hosszabb kapcsolat de csak velem költözött össze és csak engem kért feleségül.:-)

2019. ápr. 8. 09:00
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem törvényszerű, hogy valakinek a párja a szerelme is legyen! Sok ember nem lenne kapcsolatban, ha feltétlenül igy kellene, hogy legyen.
2019. ápr. 8. 09:45
 7/9 anonim ***** válasza:
Első :) már hat éve együtt vagyunk
2019. ápr. 8. 10:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem 2. , neki én 3.
2019. ápr. 8. 10:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem a páromon mívül csak egy kapcsolatom volt, meg előtte amolyan "plátói szerelem" (de az nem valódi). Az előző kapcsolatomra inkább az volt a jellemző, hogy a szerelembe és a kapcsolatba szerettem bele, nem.pedig az exembe... Nem.is tartott sokáig. A mostani párom így az első nekem. Az ő oldalát nem ismerem.
2019. ápr. 8. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!