Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, ti valaha belenéztetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti valaha belenéztetek a párotok beszélgetéseibe? Miért?

Figyelt kérdés

Nem titkolózunk egymás előtt, tudja a kódomat a telefonomhoz, én is az övéhez. Volt már rá példa, hogy mondjuk amíg főztem, mondtam neki, hogy írjon már a messengeremről egy közös barátunknak, hogy mikorra érünk oda, meg hasonlók. Szóval nincs titok.

Mégis annyi helyről hallom, főleg fiú barátoktól, hogy a barátnőjük rendszeresen megnézi kikkel beszélget. Szerintetek ez normális? Ez nekem túlmenne egy határon még nőként is, pedig tényleg nem rejtegetek semmit.

Csak kíváncsi vagyok, hogy lányok, ezt miért csináljátok? Ha nem bíztok a párotokban az milyen kapcsolat?

21L

2019. ápr. 30. 09:17
 1/10 anonim ***** válasza:
53%
Szánalmas dolog, olyan nők csinálják, akikben amúgy is van pszichopatikus hajlam. Bizalmatlanok, gondolom hisztisek és irányítgatósak is. De vannak pasik, akiknek ilyen nő kell, mert szeretik, ha aztán később valaki kiforgatja őket a vagyonukból(ez egy és ugyanazon nőtípus szokott lenni).
2019. ápr. 30. 09:26
 2/10 anonim ***** válasza:
97%
Én nem nézek bele, de ezt nem csak a nők csinálják, a pasik is ugyanúgy képesek kutakodni.
2019. ápr. 30. 09:33
 3/10 anonim ***** válasza:
81%
Volt hogy megnéztem mit beszél a haverjaival. Pontosan egyszer, mert semmi érdekes nem volt benne :p. Őt nem zavarja, ő meg a böngészési előzményeimet szokta nézegetni.
2019. ápr. 30. 09:59
 4/10 anonim ***** válasza:
16%

Egyszer volt, igen. Bejelentkezve maradt a gépen, én végeztem minden teendőmmel otthon, és belém bújt a kisördög. Bár belé jobban, mert találtam is pár dolgot kb 5 perc alatt, amit meg kellett beszélni.

Rendszeresen soha nem tennék ilyet, az szerintem is beteges. De kapcsolatunk eleje óta rossz érzésem volt egy bizonyos illetővel szemben, és be is igazolódott. Nem csalt meg, valószínűleg nem is tette volna (lett volna lehetősége rá, de nem találkozott a csajjal egyszer sem), csak az illető hajtott rá, ő meg nem állította le, ahogy illett volna, csak ignorálta az ilyen megjegyzéseit (meg a pucér képeit...). Szóval kapott egy kis fejmosást, hogy hol vannak a határok, és kb ennyi. Azóta nem néztem bele üzeneteibe, nem is tervezem. Az illető leányzó kapott tőlem egy kedves üzenetet, hogy tudom, hogy imád foglalt f__szra ugrálni (a látottak alapján párszor már megtette barátnői, edzőtársai pasijaival...stb), de legyen oly kedves, hogy ezt tőlem és páromtól távol csinálja. Párom tudott az "akciómról", meg is beszéltem vele, hogy mi lenne az üzenet, szóval nem a háta mögött tettem.

2019. ápr. 30. 10:09
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Kb.3x néztem bele 4 év alatt. Így tudtam meg, hogy megcsalt, hogy nem érdeklem, hogy szinte szerelmet vallott másnak, annak ellenére, hogy mindent megtettem érte. De ki mondta neki, hogy kötelező velem lenni?
2019. ápr. 30. 11:28
 6/10 anonim ***** válasza:
48%
ilyet többnyire pszichopata csajok csinálnak...
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer néztem bele a volt párom üzeneteibe.

Gyanúsan viselkedett, össze-vissza hablatyolt, feltűnően sokat beszélt egy bizonyos nőről, akit én nem is ismertem.

Kiderült, hogy amikor "elkésett" a randinkról, az egyszerűen azért volt, mert azzal a csajjal csetelt és elfelejtette, mennyi az idő, illetve hogy azt mondta neki, hogy nincs is barátnője, és nagyon jó lenne ha tudnának újra személyesen találkozni.

Nem vagyok rá büszke, nem is szokásom az ilyesmi, de egyértelmű, hogy egy ilyen gerinctelen bunkó sosem vallotta volna be, hogy egy gyökér, ha nincs konkrét bizonyítékom. Repült is azonnal, aztán szerencsére a csaj is megtudta, hogy nem is olyan "rendes", így leépítette ő is :D

8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ex pasimnak bele néztem mert feltünően sokat beszélgetett egy csajjal. Mint kiderült megcsalt. A jelenlegi barátomnak sose néztem még bele pedig tudom a kódját csak ő még nem adta jelét annak hogy lenne valami gond.
2019. ápr. 30. 12:29
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
4# ne haragudj, de ez ultra gáz, amit csináltál.. Szerintem ezzel csak megaláztad magad, mert nem a te dolgod lett volna leépíteni a csajt... És hogy ő nem tette meg, elég árulkodó. Nem akarom védeni amúgy a csajt, de csak arra lehet rámászni, aki hagyja... Nem a csaj tehet róla, hogy olyan párotok van amilyen.
2019. ápr. 30. 15:54
 10/10 anonim ***** válasza:
En is neztem mar bele, es csak azert mert utolag kiderult talalkozott az exevel, aki rairt valami cuccai miatt. Hogy ezt eltitkolta utana sajnos volt bennem nemi bizalmatlansag. De ez a kapcsolatunk legelejen volt, azota megbeszeltuk, hogy en nem az exe vagyok, oszinteseget adok es azt is varom el!
2019. máj. 2. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!