Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a szerelem elmúlt, fellobbant más iránt, van esély arra hogy valaha visszatér?
Sajnos a barátom már nem érez irántam semmit, nem vagyok semleges de már nem szerelmes. Új párja van akivel a kapcsolatunk alatt keveredtek össze, ezért is szakított. Fiatalon, 21 évesen kerültünk össze, 5 évet voltunk együtt. Nehéz őt elengednem, jól esik a tudat, hogy ha van dolgunk meg egymással a jövőben, akkor úgyis együtt leszünk. Ha pedog nem, majd jön más.
Élt már át vki hasonlót?
Köszönöm! Igazából őszinte volt, megmondta hogy semmit nem érez már, elég tudatos ember, érzelem nélkül nem hinném hogy vissza akarna jönni. Elvégre o lépett ki, tudom hogy inkább lenne egyedül mint egy szerelem nélküli kapcsolatban.
Tudom hogy felesleges reménykednem, mert ami elmúlt, az valószínűleg már nem jön vissza 😔
Visszatérhet. Ő benne. A szerelem nem fekete fehér ìgy aki azt mondja hogy ha egy napon vissza megy akkor biztosan nem szerelemből teszi, az hülye.
Viszont a sorsomat én döntöm el.
Van egy lány akivel kb ilyen helyzetben vagyok. Ha egy napon visszajön szemen köpöm és tovább megyek. Ő a lelki társam? Igen. Valaha is megbocsátok neki? Nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!