Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mintha elmúlt volna a szerelem, mit tegyek?
Lassan 2 hónapja vagyunk együtt a párommal, távkapcsolatról van szó.
Az elejen megmondom az oszintet, iszonyat szerelmes voltam. Ugy ereztem, megtalaltam a masik felemet, es o is ugyanigy erez meg most is. 250 kilometer van koztunk, ami az elejen meg sem kottyant.
Mindketten iskolaba jarunk meg, en anyumtol es o is anyujatol kert kolcson penzt amikor mentunk egymashoz.
Minden nap telefonalunk, ugyanis hetvegente vagy kethetente szoktunk talalkozni. Voltak igy telefonon keresztul vitaink es nezeteltereseink, mivel mindketten elegge dumasak vagyunk, foleg o, es sokszor vesztunk mar ossze. Legutobb annyira megbantott, undoritoan beszelt velem, hogy sirva fakadtam. Termeszetesen bocsanatot kert, de ettol a ponttol kezdve ereztem azt, hogy kezdek kiszeretni belole. Ugy tudja hogy megbocsajtottam neki, viszont bennem nagyon nagy sebet hagyott ez az egesz.
Egyik nap gondolkodtam, es elbizonytalanodtam az erzeseimben, mintha mar nem szeretnem. Ugy erzem, hogy ez a kapcsolat egy teher szamomra, es penzugyileg sem tudnam megoldani a folytonos utazast, mivel nincs munkam, es a szuleimet nem szeretnem folyton lehuzni penzzel. Oke, hogy jovo honapban meg lesz a jogositvanyom, de a benzint is fizetni kell valamibol (akkor majd dolgozni fogok hetvegente).
Rovidre fogva nemtudom mit csinaljak, viszont tudom hogyha szakitanek vele, iszonyat osszetornem a szivet, es azt nemtudnam magamnak megbocsajtani. Tanacstalan vagyok, es ugy erzem, egyre boldogtalanabb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!