Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha most a szertője vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha most a szertője vagyok, elhagyja értem valaha?

Figyelt kérdés
Barátokként indult a dolog, kollégák vagyunk. Igazából sokáig elküldtem melegebb éghajlatra mikor csak szóba hozta hogy többet érez irántam, pedig én is kb másfél éve így érzek. Nem is történt semmi fizikai dolog köztünk csak lelkiztünk, egészen eddig, kb ennyi idő alatt valahogy fokozatosan egymásba szerettünk és mostmár nem bírfuk ki, történt pár csók.. A bökkennő hogy barátnője van 7 éve, de sajnálja otthagyni. Elmondott neki mindent, szakitani akart, de a lány helyre akarja hozni, ő meg azt mondja már nem belé hanem belém szerelmes hanem belém, és időt kért, ennek 2 hónapja és ezalatz néha próbált kerülni, de azt mondja nem tud elfelejteni.. esélyes hogy valaha tényleg ott fogja hagyni? Én 26L Ő 36F
2019. márc. 29. 18:49
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
A helyesírasi hibákért elnézést..
2019. márc. 29. 18:50
 2/12 anonim ***** válasza:
92%
Haha, de ugye ezt nem hitted el? :"D
2019. márc. 29. 18:52
 3/12 anonim ***** válasza:
83%
Nem, csak mellette megdug téged is. Naív vagy.
2019. márc. 29. 18:54
 4/12 anonim ***** válasza:
96%

Rengeteg ilyen történet van, a pasik, azért,hogy megtartsák, hitegetik a szeretőt, és persze ugyanígy a feleséget/élettársat/barátnőt.

Ha szakítani akart volna megtette volna akkor, amikor elmondta - már ha elmondta- a barátnőjének.

Esély van rá,hogy otthagyja, de arra talán több,hogy nem teszi meg.

2019. márc. 29. 19:03
 5/12 Rockarc ***** válasza:
88%

Keves az eselye, hogy elhagyja.

Ha megis, akkor abban sem lesz koszonet, az ilyen emberek nem tudnak elkotelezodni, par ev mulva te is ugy jarsz majd, mint az exe.

43F

2019. márc. 29. 19:15
 6/12 anonim ***** válasza:
94%
Egy dolgot ne tegyél, ne feküdj le vele semmiképp se!
2019. márc. 29. 19:18
 7/12 anonim ***** válasza:
94%
Az én exem is ezzel hitegette a szeretőjét öt éven keresztül. Ha öt év után nem jövök rá, hogy mi folyik a hátam mögött, akkor szerintem még a mai napig is hitegetné. Hozzáteszem, azonnal kidobtam, ők össze is jöttek, aztán rá pár hónapra szakítottak. Addig volt érdekes a történet, míg titokban csinálták, aztán mikor már meg kellett küzdeniük a hétköznapi problémákkal, amik egy kapcsolattal járnak, rögtön nem volt olyan izgi.
2019. márc. 29. 19:42
 8/12 anonim ***** válasza:
16%

Kicsi az esélye, hogy elhagyja, ha eddig nem tette. Kényelem és biztonság, mégha bűzlik is az egész. Ha szereted, akkor próbáld kivárni, talán ha elég kitartó vagy, akkor felbátorodik.

Én is egy ugyanilyen "7 éve kapcsolatban" férfinál próbálkozom, mert szeretem.

2019. márc. 29. 20:22
 9/12 Izabella220 ***** válasza:
82%
Szerintem meg ha valaki csak veled akar igazán boldog lenni,szakítana akár 7 éves a kapcsolat akár nem.Lehet a hosszú kapcsolatok is kihűlnek de nem gondoljátok,hogy veletek sem lesz ez másképp.
2019. márc. 29. 21:29
 10/12 Izabella220 ***** válasza:
65%
7-es nagyon jól megfogalmaztad,amikor a kapcsiba bekerülnek a hétköznapi problémák már bem is olyan izgi a kapcsi.
2019. márc. 29. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!