Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek Mourinho elhagyja...

Szerintetek Mourinho elhagyja valaha a "buszt"?

Figyelt kérdés

Hali

Chelsea drukker vagyok 7 éve,de undorodon Mourinho féle "busztól"

BL-ből kiejtett minket a BUSZ,meg a taktikája még 10 ember ellen is bekk..-.-"

Mindenhol BUSZ,amikor lehet focizni,akkor meglátszódik,hogy idegen az egész 90 perces támadófoci,ezért ligakupából és FA kupából is kiestünk.

Premier League-be is kb 2-3. helyre lennénk idén méltóak,mert az,hogy QPR ellen 10 emberrel védekezünk ,aztán Costa fent,Fabregas félpályás gólpassz meg ilyenekből hoztuk a kötelezőt ,szánalmas.

Fabregas,Oscar,Hazard,Terry egyéni teljesítménye nyerte meg a PL-t.

Costa szerintem nem nagyszám,egyénileg 10 góljából egyszer van,hogy nem a kaputól 30 centire kap 1 labdát és vágja üres kapura be...Rémy,Drogba is elég lett volna.

Az Oscar Hazard összjáték és a Fabregas labdák hozták össze...

Tegnap is untam a rangadót.

Állunk bent 5-10 percig,10 emberrel védekezünk,lefociz minket a MU-.-",és ismét csak az az Oscar Hazard egyéniség hozta a győzelmet,mert igazából vereség vagy max x-re lettünk volna jók,érdemeltük volna meg.

Ettől a Mourinho féle támadnak hárman,és erre 10-en védekezünk hánynom kell.

2015. ápr. 19. 15:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Sok Chelsea drukkernek tök mindegy, hogy hogyan játszik a csapata, az eredmény a lényeg.
2015. ápr. 19. 18:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet rosszul emlékszel, de a Ligakupát megnyerte a Chelsea a Tottenham ellen. Viszont a PSG elleni kiesés tényleg irtó gáz volt. A 2012-es Barca-Chelsea visszavágó óta (amikor 2-0-nál buktál el a továbbjutást a hazaiak emberelőnyben) nem emlékszem, hogy lett volna ehhez hasonló elqrt meccs ezen a szinten. Azt a PSG-t simán be lehetett volna darálni az utolsó 20 percben, helyette hosszabbításra mentették a meccset a franciát. Ami viszont a legégőbb, hogy 2-1-nél is ment a buszozás. Kész csoda, hogy a BL-mániás Abramovic nem zavarta el azután Mourinho-t, mert szerintem egy PL győzelem nagyon kevés egy Chelsea-től, főleg, hogy ez az elmúlt évek leggyengébb PL mezőnye (szerencsétlen Arsenal, újjáépülő Manchester és a szezon végére leeresztett City). Ha lenne esze az orosznak, azonnal lecsapna Kloppra.
2015. ápr. 19. 20:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Engem is idegesít ez a buszozás.... bevallom én MU drukker vagyok, nyert a Chelsea elismerem "jobbak voltak gól ügyileg" DE nézhetetlen sz*r volt így a meccs! Jó csapat a Chelsea de az mire jó hogy egy olyan MU ellen 8 védekező típusú játékossal vannak fent akiknél a rossz állapotban lévő Falcao a csatár a jó Rooney védekező középpályás és éppen mcnair meg shaw személyében fiatal védők játszottak akiket ha akar Drogba simán arréb lök.... engem nem érdekel milyen lesz az eredmény (mert a chelsea mindenképp első az MU most egy ideig mindenképp 3.-ik marad) csak az a 90 perc legyen már élvezhető ilyen szinten....
2015. ápr. 22. 22:37
 4/4 anonim ***** válasza:

*milyen lett volna az eredmény.

Este már fáradt vagyok...

2015. ápr. 22. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!