Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennétek ha lenne párotok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha lenne párotok, de úgy érzitek, hogy megtaláltátok azt, akit nektek szánt az ég?

Figyelt kérdés

Párkapcsolatban élek már jópár éve, ami egyébként teljesen harmonikus. Viszont nem érzek egy bizonyos érzést, amit szerintem érezni kellene.

Ennek ellenére megismertem valakit, akire tényleg ráillik minden, amit szeretnék egy társtól az életben.

Volt már ilyen valakivel?

2019. júl. 10. 15:57
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
84%
Akkor hagyd ott a párod, jöjj össze az álomhercegeddel. Csak nem biztos, hogy amit te úgy gondolsz, hogy mindent megadna, az úgy is történne.
2019. júl. 10. 16:04
 2/19 anonim ***** válasza:
32%
Probald ki a párod mellett, aztan ha nem jo akkor nem maradsz egyedul.
2019. júl. 10. 16:12
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudod, hogy minden ráillik? Éltél együtt vele 1 percet is, szeretkeztetek, az örömök mellett a bánatot is meg tudtátok osztani, egymás támaszai vagytok? Szerintem álomvilágban élsz, ha ezek közül egyik sem jellemzi az új ismeretséget. 31F
2019. júl. 10. 16:18
 4/19 A kérdező kommentje:

#1 Igen, én is pont ezt válaszoltam magamnak, úgyhogy gondoltam felteszem a kérdést itt is, hátha valami más szemszögből is érkezik válasz.

#2 Ez nem egészen így megy, de azért köszönöm a lelkes választ.

2019. júl. 10. 16:19
 5/19 anonim ***** válasza:
11%
Kitalálom: nő vagy.
2019. júl. 10. 16:22
 6/19 A kérdező kommentje:

#3 Teljesen jogos! Köszönöm :)

#5 Kitaláltad. Gratulálok!

2019. júl. 10. 16:25
 7/19 anonim ***** válasza:
76%

Fellángoltál és ráragasztod a vágyaidat, amik valójában nincsenek is meg benne. Sok ilyen történet van, de a vége szinte mindig ugyanaz lesz. Pofára esés.

Mit tennék? Becsuknám a mesekönyvet, de sürgősen.

2019. júl. 10. 16:26
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Hármas leírta a lényeget. Kialakítottál róla egy álom képet a fejedben, felruháztad olyan tulajdonságokkal, ismeretlenül (mert nem ismered, hiába tagadod), amiknek lehet a fele nincs meg benne. Ettől függetlenül szakíts a barátoddal, mert látszik, hogy te már csak úgy el vagy ebben a kapcsolatban.
2019. júl. 10. 16:28
 9/19 anonim ***** válasza:
0%

Hogy befogod szopni, uhhuhhuhuuhuhhhuuuu. >.<

32/f

2019. júl. 10. 16:41
 10/19 anonim ***** válasza:
53%
2 szék közé esnék a földre, mert ez lesz a vége ;)
2019. júl. 10. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!