Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elfeljteni a lányt? Sos
Több mint 3 éve tetszik egy lány nagyon. Beszélgettünk is, többször elmondta hogy nincs esélyem, mert fiatal vagyok neki. Egy évvel idősebb ő. Amikor legutoljára beszéltünk akkor nagyon megbántottam szerintem, de nem vagyok benne teljesen biztos hogy megbántottam. Ennek lassan 1 éve. Azóta nem beszéltünk, egyszer kérdeztem tőle hogy hogy van, de nem válaszolt. Eddig csak chaten beszéltünk. Továbbra is ismerősök vagyunk, követjük egymást pl instán, megnézi a storyaimat is. De ha valakire nagxon haragszom akkor letörlöm mindenhonnan. Nem?
Azota is bolondulok érte, bármit megadnék érte. Még soha nem éreztem ilyet 24 évesen. Nembirom elfelejteni, csak rá gondolok. Nagyon rossz. Sokszor látom a buszmegálloban ha arra járok autoval. És megbolondulok érte. Hiába a munka, az otthon lét, csak rá gondolok. Azon kapom magam, hogy őt keresem mindenhol. És fogalmam nincs hogy ő most mit gondol. Mit csináljak? Ha 3 év alatt nem tudtam túllépni rajta, akkor mit csináljak? Segitsetek hogy hogyan lehetne elfelejteni. Csak miatta nézem a közössŕgi oldalakat, hogy mi van vele. Segitsrtek légyszii
Igen. Bizok, de nem tudom miért. Eltelt egy év, nem keresett, nem érdekli hogy milyen napom volt, hogy mi újság a munkahelyen, semmit nem kérdez. De valahogy mégis érdekel, hogy mivan ha nem is utál, csak daccbol nem ir, mert mégis csak egy kicsit haragszik. Irtátok hogy rosszul gondolom, és biztos rosszul is gondolom, de akkor miért nem töröl ki ő?
Elmondtam neki hogy bejön, randira is hivtam, akkor miért nem zárja le ő ezt az egeszet? Biztos azért mert még ennyibe sem vesz. De akkor is bizok benne, hogy valahogy még kialakul az ő kezdeményezésevel egy beszélgetés, vagy hogy elsétálunk egymás mellett és kialakul valami. Vagy messziről észrevesz, és eszébe jut hogy rég beszéltünk. Tudom hogy hülye meg naiv vagyok 23évesen, de nem tudom mi tévő legyek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!