Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnám elfeljteni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elfeljteni a lányt? Sos

Figyelt kérdés

Több mint 3 éve tetszik egy lány nagyon. Beszélgettünk is, többször elmondta hogy nincs esélyem, mert fiatal vagyok neki. Egy évvel idősebb ő. Amikor legutoljára beszéltünk akkor nagyon megbántottam szerintem, de nem vagyok benne teljesen biztos hogy megbántottam. Ennek lassan 1 éve. Azóta nem beszéltünk, egyszer kérdeztem tőle hogy hogy van, de nem válaszolt. Eddig csak chaten beszéltünk. Továbbra is ismerősök vagyunk, követjük egymást pl instán, megnézi a storyaimat is. De ha valakire nagxon haragszom akkor letörlöm mindenhonnan. Nem?

Azota is bolondulok érte, bármit megadnék érte. Még soha nem éreztem ilyet 24 évesen. Nembirom elfelejteni, csak rá gondolok. Nagyon rossz. Sokszor látom a buszmegálloban ha arra járok autoval. És megbolondulok érte. Hiába a munka, az otthon lét, csak rá gondolok. Azon kapom magam, hogy őt keresem mindenhol. És fogalmam nincs hogy ő most mit gondol. Mit csináljak? Ha 3 év alatt nem tudtam túllépni rajta, akkor mit csináljak? Segitsetek hogy hogyan lehetne elfelejteni. Csak miatta nézem a közössŕgi oldalakat, hogy mi van vele. Segitsrtek légyszii

2019. júl. 9. 12:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Torold es blokkold mindenhol, vagy torold magadat.

Azt se tudod, hogy kicsoda ez a lany, 1 eve nem beszeltetek meg chaten se. Szoval akkor csak a kulsejet szereted meg azokat a tulajdonsagokat amiket kivetitesz ra.

Ez a lany akiert te annyira bolondulsz, csak a fantaziadban letezik.

Es nem, velem is volt mar, hogy nagyon haragudtam valakire, utaltam is kicsit, megse toroltem, mert annyira nem erdekelt a dolog, hogy erre vegyem a faradtsagot.

2019. júl. 9. 13:02
 2/12 anonim ***** válasza:

Nehéz ügy nagyon, megértelek. Egyrészt, az egyértelmű, hogy idealizálod. Lehet, hogy semmi közös nincs szinte bennetek. Azért nem tudok szerintem elengedni, mert ez olyan bizonytalan helyzet még. Valami miatt még mindig reménykedsz, hogy hátha...

Pedig egyértelmű, hogy nem éredkled, ha nem válaszolt.

Szerintem úgy lenne legegyszerűbb továbblépni, hogy adsz egy bizonyos ultimátumot magadnak. Ha legközelebb látod menj oda hozzá és beszélj vele. Mondd, el hogy zavar téged a,z hogy talán megbántottad, stb. és hívd el valahová. Ha leráz akkor ezzel zárd is le és töröld mindenhonnan. Az sem ártana, ha elköltöznél. Még egy dolog segíthet ugye, ha találsz mást, főleg ha az egy valós inger nem ilyen álmodozás, idealizálás.

2019. júl. 9. 16:19
 3/12 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy 3év alatt olyan sokat fantáziáltam róla, hogy a képzeletem tele van olyan "emlékekkel" amik meg sem történtek, csak a fejembe, hogy mi lenne ha ide meg oda elmennénk. Meg az a baj, hogy most letörlöm őt,de gondolok rá, csak muszáj elfelentenem,és nem nézem az adatlapját, majd megnézem fél év mulva, és látom hogy kapcsolatban van már pár hónapja, közbe én még néha gondolok rá, az nagyon elszomoritana.

Ahh nincs arcom odamenni hozzá a történtek után, bár továbbra sem tudom hogy haragszik e

2019. júl. 9. 17:37
 4/12 anonim ***** válasza:
Szerintem mar reg elfelejtett. Mint mondtam, ez a lany akibe belebolondultal NEM LETEZIK.
2019. júl. 9. 19:03
 5/12 anonim ***** válasza:
Tényleg, ahogy írtam kezdeményezz valamit. Ha nem mersz odamenni, írj rá megint, de valamit lépj. És tényleg tudatosítsd előre, hogyha nem jön össze, leráz, akkor kitörlöd az életedből örökre. Mást nem tudsz tenni.
2019. júl. 9. 19:31
 6/12 A kérdező kommentje:
Igen, volt már rá példa, hogy megfogadtam hogy nem megyek fel a közösségi oldalra,hogy elfelejtsem. Ez sikerült is kb 1 honapig, majd pont amikor beléptem akkor tett fel egy képet, és borult minden. Ugyan ott voltam ahol ez előtt.
2019. júl. 9. 20:35
 7/12 anonim ***** válasza:
Ez is egy ok... ennek ellenére is írj, de ne csak boldog szülinapot, hanem valamit kérdezz is. Igazából tudom, hogy nehéz de tojd le, ne sok reményt fűzz ehhez. Arra gondolj, hogy a lezárás miatt saját érdekedből teszed ez. Ezek után meg töröld egyszerűen és kész. Vagy tiltsd le hogy még csak véletlenül se dobja fel. Ezt is csak a saját érdekedben. Az egész fiatalságod rámehet erre a baromságra ha nem lépsz, ez pedig kihatással lesz akkor az egész életedre, következő esetleges párkapcsolatokra..
2019. júl. 9. 21:06
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Feláldozom magam, és kicsit visszavonulok a közösségi oldalrol, hátha bejön, és vege lesz ennek a tarthatatlan állapotnak
2019. júl. 9. 21:10
 9/12 anonim ***** válasza:
Írj előtte neki! Már kibírod ezt a pár napot. Hatásosabb lesz hidd el!
2019. júl. 9. 21:15
 10/12 anonim ***** válasza:
Meg az a baj, hogy most is félsz valamitől... Miért nem tiltod le a francba akkor már? Miért magadat kínzod inkább hogy nem Facebookoz-ol? Eláruljam? Mert még mindig bízol abban, hogy valami csoda történik majd.
2019. júl. 9. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!