Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnam elfeljteni? (tobbi lenn)
Van egy srac/akivel nemsokra mar vagy fel eve kavarunk eleg sok megszakitassal kozbe de igen;roveden a story annyi hogy osztalytarsak vagyunk es o kavart a baratnommel de a kozbeno rajott hogy neki en kellek igy vegul szakitottak;,de ez a baratnomnek ez ind oke volt,mert rajottek hogy nem illenek ossze meg minden(azert olyan b:::nko nem vagyok hogy elszedjem a bartnom pasijat😂)najoo ez nem volt lenyegges...utana igazbol vagy 2 honapig huztuk egymas agyat de nem jottunk osszze mert megis osztalytarsak vagyunk meg nem voltam biutos az erzeseiben(ugy jol elrontottam🙄)o osszejott egy nala idosebb csajjal en meg rajottem hogy mimdennel jobban szeretem es ahhw😭belehaltak ha eggyut lattam oket🙄🙄aztan most nyaron szakitottak a csajjal es igazbol full barati alapon lkezdtunk dumalni es bevallota hogy o dobta csajt mert raebredt(mar megint)hogy neki en kellek,utana nagyon semmi nem tortent de arra rajott legalbb hogy nem vagyok konnyuveru es nem adom magam 2perc aaltt ha mar egyszer eljatszotta abizalmam(bar en is hibaztam azt bevallom)szeptemberbe megint talalkoztunk es az elso ket het az valami ahhw❤Konkretan ahogy meglattam feladtam ugymind az ,,elveim”esku ha ranwzek ksztetest erzek arra hogy mwgcsokolja, vagy nem tudom😭😭💁🏼Az elso ket hetben ugymond megint ,,osszekavartunk” de utana minden este mikor bealltama zuhany ala elhondolkodtam hogy mit is csinlok en valojaban.nemsokat kellet gondolkodtam emet o is rajott hogy ezt nem csinalhatjuk ugyhigy elmondta hogy milyen fontoa vagykk neki es nem akadja kockaztatni a kapcsolatunk most koncentraljunka tanulasra=jovore ugyse leszunk osztalytarsak meg minden=Nagyon fajt az gesz de bekellt latnok hogy iagaz volt,mosz igy oktoberre ott tartok hogy fogalmam simcs mit akar es szerintem o sem,az egsz elso ugymond ,,2” het aaltt meg gy hanygara is feltekny volt de komolyan😂es most elkezdte a baratnoim piszkalmi:tni(inakbb nem reszlwtzem)es aht nezi hogy en erre mit reagalok?olyan erzsem van mint akik valami tarsason jatszanak es bebizsonyitjak a maisknak hogy ok tobbet birnak a maisk nelkul vagy nem tudom,de en nem birom😭van olyan ora ahol eggyutt ulunk es akkor az prabol 1mpet nem figylek konkretan mert az egeszett vgigdumaljuk meg minden;de szerintwm jatszik velem ne piszkalja mar a baratnoim!!😦en magamba targom ilyenkor a feltekenyseget es belulrol ol az ided inkabb es o kikakarja produkalni bwlolem vagy nem tudom😓lszeretnwm felejeteni de ugy ezem lehetetln,es most gy jatekszabaly nelkuli tarsassal jatszunk vagy nem tudom😵
Eleg hosszu lett de remelm ertheto/bocs a helyesirasi hibakert😌
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!