Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnák nyitni felé és hogy tudnám csökkenteni a féltékenységemet?
egyszer hívd félre, mondd meg neki, hogy ha barátságtalannak tűnsz, akkor sajnálod, de csak azért van, mert nem akarsz megszólalni, átha megbántod valamivel.
És majd valamikor szerelmet is kéne vallanod. Lehet ez után is. És akkor már mindent megtettél. És amúgy el is kezdhetsz udvarolni neki.
itt több probléma is felmerül pl.: nem.nagyon tudom hova félre hívni mert szar helyen van az osztályunk, ő sok mindenkivel jóban van és folyton valakivel beszél
szerintem ő tudja hogy nekem nagy bejön mert még amikor ismerkedési fázisban voltunk akkor nem bírtam ki hpgy ne mondjam el neki bár amikor 3 évig vártam hogy lecsillapodjon az egész azelőtt azt mondtam neki hogy már nem annyira jön be de csak hónapokkal utána jöttem rá hogy ez hülyeség
és akkor a félre hívásról annyiszor volt viszonzatlan tetszésem (barátnőm se volt eddig) hogy az tényleg eléggé nagy tapasztalatlanságot okoz és bátortalanságot meg főleg a szívverést meg mondtam
Hősködj, minden helyzetben segít, és használj ki minden lehetőséget a hősködésre, nem kell beszélni, de rafog jönni minden erzesedre és ha még akkor se tudsz beszélgetni akkor majd ő fog ha te is tetszel neki
Sok sikert
ahhoz képest hogy 48%-ban írtál eddig hasznos válasz ez elég hasznos :D
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!