Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan győzzem le a féltékenys...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan győzzem le a féltékenységemet?

Figyelt kérdés

Van most egy barátom 5 hónapja. Iszonyat rendes, és mindig próbál a kedvemre tenni.

Még is itt van azaz kis féltékenység, amit csak akkor érzek mikor az egyik barátnőmmel beszél. Mert szerintem tetszik neki.

Hogy ezt miből gondolom? Hát mikor elmentünk együtt valamerre, mikor a barátnőm is ott van, értem itt azt, hogy mondjuk bulizni, vagy csak hazavinni, akkor mintha én ott se lennék. Nem érdekli mi van velem. Csak a barátnőmre tud koncentrálni.

Szerintetek még is mit kéne tennem?

2017. jan. 24. 16:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Kerdezd meg tole h erez e valamit a baratnod irant.
2017. jan. 24. 16:21
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem tedd próbára! A barinőd menhen el előtte és figyeld meg hogyan néz rá. Majd te is sétálj el előtte és figyeld acreakcióját. Kezdetbe ennyi.

De hé csajszi!

Ő a tiéd!

Nem osztozunk a pasinkon! 😘👌🔝

Sok sikert!

19/L

2017. jan. 24. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!