Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan győzzem le a már-már...

Hogyan győzzem le a már-már szinte beteges féltékenységemet?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy egy srác, akivel alakulóban vagyunk, folyton más nők képeit lájkolgatja, és ez engem kissé kiborít. Tudom, hogy ez nem normális dolog még kapcsolatban se, ismerkedésnél meg főleg nem, ezért szeretnék változtatni ezen valahogy. Néha már úgy vagyok vele, hogy "ez csak egy like, nem jelent semmit", de mégis félelemmel várom a következő like-ot és gyomorgörcsöm van, ha meglátom, bár igyekszem elnyomni magamban az érzést. Sokat gondolkodtam, hogy miért lehet ez, és igazából egy valószínű forrást találtam: az egyik exem nagyon kijátszott, ráhajtott a barátnőmre és több lánynak is csapta szelet a kapcsolatunk alatt. Lehetséges, hogy ezért van bennem ez a görcsös féltékenykedés? Hogyan tudnám leküzdeni? Mindenképp szeretnék megoldást találni, mert úgy érzem ez az oka annak, hogy minden pasit "elüldözök magamtól".
2014. máj. 17. 21:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerezz egy kis önbizalmat, ezáltal pedig magabiztosságot. Ha elég jó nőnek érzed magad, leszarod, hogy más lányok képeit like-olja, mert meg sem fordul a fejedben, hogy esetleg hűtlen lenne a későbbiekben.
2014. máj. 17. 21:44
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem egyedi probléma. Mivel még csak alakulóban vagytok, így nem tudsz benne megbízni. Leginkább a bizalomhiány a féltékenység jele. Én voltam ezzel így. Az exed aki kijátszott, valószínű erősen közrejátszik. Tudod, ha ő megtette akkor, akkor ez az illető is meg fogja. Általánosítasz, ez nem jó.

Barátomnak én elmondtam ugyanezt a problémámat, és megértette. Csak olyanokat lájkolt utána, akiket tényleg ismer. Aztán persze a végső megoldás az volt, hogy leiratkoztam a követéséről, és már nem látom hogy miket lájkolgat. Már így van ez 3-4 hónapja, és eszemben sincs megnézni a lájkolásait. Próbálj bízni benne!

2014. máj. 30. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!