Nem beteges ez a srác?
Neten kezdtünk el beszélgetni. Még aznap este rákeresett, hogy a városomban milyen buszok járnak, honnan indulnak... Másnap (tehát 1 napja beszéltünk akkor!!!) kiment oda, ahonnan a buszok indulnak, hogy "ne legyen ismeretlen a környék".
Kb 3. nap szóba hoztam a sulimat, erre benyögi, hogy már azt is megnézte, hol van, hogyan kell oda eljutni.
Na itt már kicsit lefagytam, de próbáltam túl lépni rajta.
1 hete találkoztunk, kb 1 órára, beszélgettünk.
Mondtam neki szerdán és ma, hogy milyen finom péksütit ettem ott, ahonnan a buszok indulnak. Erre ő fogta magát, bement venni és ki akarta hozni a sulimhoz!
Még egyszer hangsúlyozom, kb 1,5 hete beszélgetünk.. Kezd baromi ijesztő lenni ez nekem...
Most is beszélgetünk a macskákról, ilyet írt, hogy "remélem engem is szeretni fognak"..
EGYSZER találkoztunk.... :S
Nem pszichopata.
Csak egy nyomi, aki nem ért a nőkhöz. Béna a csajozásban. Nem tudja hogy kell nőzni. Nem tudom másképp mondani.
Pont annyit ért a csajozáshoz, mint az a férfi, aki most jött ki az őserdőből 20 évesen és 1 éves kora óta majmok nevelték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!