Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem beteges ez a srác?

Nem beteges ez a srác?

Figyelt kérdés

Neten kezdtünk el beszélgetni. Még aznap este rákeresett, hogy a városomban milyen buszok járnak, honnan indulnak... Másnap (tehát 1 napja beszéltünk akkor!!!) kiment oda, ahonnan a buszok indulnak, hogy "ne legyen ismeretlen a környék".

Kb 3. nap szóba hoztam a sulimat, erre benyögi, hogy már azt is megnézte, hol van, hogyan kell oda eljutni.

Na itt már kicsit lefagytam, de próbáltam túl lépni rajta.

1 hete találkoztunk, kb 1 órára, beszélgettünk.

Mondtam neki szerdán és ma, hogy milyen finom péksütit ettem ott, ahonnan a buszok indulnak. Erre ő fogta magát, bement venni és ki akarta hozni a sulimhoz!

Még egyszer hangsúlyozom, kb 1,5 hete beszélgetünk.. Kezd baromi ijesztő lenni ez nekem...

2014. febr. 28. 16:43
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:

Most is beszélgetünk a macskákról, ilyet írt, hogy "remélem engem is szeretni fognak"..

EGYSZER találkoztunk.... :S

2014. febr. 28. 16:44
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
elég fura
2014. febr. 28. 16:44
 3/23 anonim ***** válasza:
Figyi én is ilyen vagyok:Siettetem a dolgokat,és sose sikerül!26/f
2014. febr. 28. 16:45
 4/23 anonim ***** válasza:
Ez elég betegnek tűnik. Hány éves vagy?
 5/23 A kérdező kommentje:
Én 19 vagyok, ő 23
 6/23 A kérdező kommentje:
Ja és az a környéknézős meg a péksütis dolog nem esett útba neki, kb fél órás kitérő...
2014. febr. 28. 16:46
 7/23 anonim ***** válasza:
84%

Nem pszichopata.

Csak egy nyomi, aki nem ért a nőkhöz. Béna a csajozásban. Nem tudja hogy kell nőzni. Nem tudom másképp mondani.

Pont annyit ért a csajozáshoz, mint az a férfi, aki most jött ki az őserdőből 20 évesen és 1 éves kora óta majmok nevelték.

2014. febr. 28. 16:48
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Vagy ennyire bejössz neki és nem akarja elszúrni, de ezzel ugye Téged megijeszt. Vagy ne legyen így de lehet gond van vele. Azért csak óvatosan, nem árt e neten megismert emberekkel vigyázni!
2014. febr. 28. 16:50
 9/23 anonim ***** válasza:
Kérjél távoltartási végzést :D Nem lehet 100-as a srác.
2014. febr. 28. 16:50
 10/23 anonim ***** válasza:
Tapasztalatlan és ebből kifolyólag fogalma sincs mit csináljon. Ha ennyi évesen így viselkedik inkább hagyd a fenébe.
2014. febr. 28. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!