Nem beteges ez a srác?
Neten kezdtünk el beszélgetni. Még aznap este rákeresett, hogy a városomban milyen buszok járnak, honnan indulnak... Másnap (tehát 1 napja beszéltünk akkor!!!) kiment oda, ahonnan a buszok indulnak, hogy "ne legyen ismeretlen a környék".
Kb 3. nap szóba hoztam a sulimat, erre benyögi, hogy már azt is megnézte, hol van, hogyan kell oda eljutni.
Na itt már kicsit lefagytam, de próbáltam túl lépni rajta.
1 hete találkoztunk, kb 1 órára, beszélgettünk.
Mondtam neki szerdán és ma, hogy milyen finom péksütit ettem ott, ahonnan a buszok indulnak. Erre ő fogta magát, bement venni és ki akarta hozni a sulimhoz!
Még egyszer hangsúlyozom, kb 1,5 hete beszélgetünk.. Kezd baromi ijesztő lenni ez nekem...
Nem vagyok hülye, nem mondom el, hol lakom...
De akkor vigyázzak vele, ugye?:S Pedig amúgy szimpatikus, kedves, aranyos...
Az hittem csak nekem sok ez, mert én utálom, ha valaki rám akaszkodik, nekem sok szabadság kell.
14:
De, tapasztalatlan. Ha már csinált ilyet, akkor rájöhetett, hogy amit művel az egy nagyon rossz mód arra, hogy felszedjen egy lányt. Ha pedig nem, akkor tapasztalatlan.
Rád van pörögve, ennyi az egész. Ettől még nem pszichopata :D
Mondd meg neki hogy lassítson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!