Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem beteges ez a srác?

Nem beteges ez a srác?

Figyelt kérdés

Neten kezdtünk el beszélgetni. Még aznap este rákeresett, hogy a városomban milyen buszok járnak, honnan indulnak... Másnap (tehát 1 napja beszéltünk akkor!!!) kiment oda, ahonnan a buszok indulnak, hogy "ne legyen ismeretlen a környék".

Kb 3. nap szóba hoztam a sulimat, erre benyögi, hogy már azt is megnézte, hol van, hogyan kell oda eljutni.

Na itt már kicsit lefagytam, de próbáltam túl lépni rajta.

1 hete találkoztunk, kb 1 órára, beszélgettünk.

Mondtam neki szerdán és ma, hogy milyen finom péksütit ettem ott, ahonnan a buszok indulnak. Erre ő fogta magát, bement venni és ki akarta hozni a sulimhoz!

Még egyszer hangsúlyozom, kb 1,5 hete beszélgetünk.. Kezd baromi ijesztő lenni ez nekem...

2014. febr. 28. 16:43
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Na jó... tapasztalatlan, ha így viselkedik. Ez igaz. De pont a tapasztalatlanság tud kihozni az emberből egy 100% önzetlen és tiszta törődést. Miután pedig pont emiatt hatalmasat esik pofára... hát azt követően már lesz egy tapasztalata = óvatosság válik = tapasztalt lesz = nem fog tudni teljes bizalmatlanság nélkül, 100% tisztán szeretni. Bizonyos szempontból rossz a tapasztalatlanság. Konkrétan ebből a szempontból. Viszont ha nem vagy elég tapasztalt, akkor pont azt fogják kihasználni, hogy 100% önzetlen és odaadó vagy. Szal a srácot már most látom magam előtt sírni :D Aztán még 1-2 ilyen eset és nagyon tapasztalt lesz és nem fog tudni feltétel nélkül szeretni :D Az első szerelem egy érzelmi szüzesség elvesztése. Onnantól már a kapcsolatokat másképp szemléljük szerintem.
2014. márc. 26. 23:45
 22/23 A kérdező kommentje:
Volt mar 3 kapcsolata.
2014. márc. 27. 08:44
 23/23 anonim ***** válasza:
Akkor felejtő a srác. 3-ból már tanulnia kellett volna annyit, hogy ne viselkedjen így.
2014. márc. 27. 09:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!