Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy tudnàm elengedni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnàm elengedni?

Figyelt kérdés
nagyon jol megvoltunk, csaladot terveztunk, de mindkettonk hibajabol sok lepest tettunk visszafele. most olyan kapcsolatban vagyunk, hogy nem tudjuk eldonteni ez csak barati vagy tobb. nem rajtam mulik a dolog. szivesen folytatnam jobban tanulva a hibainkbol de nem tudom hogy o mit akar pontosan. honapok ota tart ez a bizonytalansag. nincs kedvem tovabb igy lenni, de felek ha nagy elbeszelgetest tartunk akkor el utasit. el kellene engednem de hogy?
2019. márc. 29. 15:39
 1/4 anonim ***** válasza:
64%
A vessző az M és a pont között van, nagybetűt meg shift-tel tudsz írni.
2019. márc. 29. 15:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Te is el akarod hagyni, de azért nem beszélsz vele, mert akkor szétmentek. Nem értem a problémát, vagy hogy mi hogy segítsünk.
2019. márc. 29. 16:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Úgy, h szépen elhatározod magad komolyan, és valóban elengeded!
2019. márc. 29. 18:23
 4/4 anonim ***** válasza:
A szív és az ész harcának gondolnám a helyzetet. Először is szerintem fiú és lány között nincs barátság, de ez az véleményem. Nem tudjátok eldönteni mi legyen, mert jó volna egy kapcsolatban lenni, de mégis van valami ami meggátolja ezt, talán egy történés a múltban... Az a legtisztább ha leültök egyegbeszélitek, addig előrelépés nem lesz :/ ...
2019. ápr. 13. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!