Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes, szerelem fuggo vagyok, hogy tudnam ot elengedni?
Önbecsülés: mikor tisztelem és szeretem saját magam annyira, hogy a méltóságomban tudok mozogni.Akkor is ha ez valamilyen lemondással jár.
Aki hagyja, hogy beletörölje valaki a lábát amikor kedve tartja, annak van önbecsülése?
Először is vizsgálj meg valamit:
Tényleg szereted vagy csak birtokolni akarod(függőség)?
...
Ugyanis ha szeretünk valakit akkor nem akarjuk kisajátítani.Másfelől pedig ha önmagad felé nem érzel szeretetet, akkor benned az nincs, így adni sem tudod.
Nem állítom, hogy ez rád is feltétlenül és maradéktalanul igaz, neked kell magadba nézned és megérezned ezt.
Az ön-becsülés érdekes témakör.Hogyan is lehetne rá szert tenni?
Nos, ha azt mondjuk, hogy az önbecsülés önmagam tisztelete és szeretete, akkor azt célszerű megvizsgálni, hogy mi kellhet ahhoz, hogy én magamat szeretni és tisztelni tudjam.
Az önmagam elfogadása az ön-szeretet, és ennek következménye lesz az önbecsülés.
Ha nem vagyok elégedett magammal, akkor már annyi mindenképpen biztos, hogy tudom mi a problémám.Itt jön képbe az ön-meghaladás, ami annyit tesz, hogy felülemelkedni saját gyarlóságunkon, túlfejlődni azt.Ehhez pedig befektetett energiára lesz szükség, ami később önmagam megbecsülésében fog megtérülni, hisz lesz sikerélményem, büszke tudok majd lenni magamra.
Mikor vállaltál az életedben valódi kihívásokat fel akár érzelmi, akár racionális szempontból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!