Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy férfi lehet ugyanúgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi lehet ugyanúgy szerelmes mint egy nő?

Figyelt kérdés

Talán egyértelmű lenne a válasz, de én arra gondolok, hogy tudja-e férfi ugyanazokat az érzéseket produkálni, ugyanúgy kötődni egy nőhöz, mint ahogy az fordítva lenni szokott. Lehet tipikus "rajongás" sokak szemében, de amikor egy nő igazán szerelmes, az elvakító érzés tud lenni. Szinte bálványozza a párját, minden megmozdulásáért odavan. Legalább is tapasztaltam magamon ilyet, hogy szinte tehetetlen vagyok az ellen az ember ellen, akit szeretek.

Férfiaknál is megvan ez a "minden porcikájáért odavagyok" szerelem vagy inkább szexuális alapúak az érzések?

2019. febr. 25. 17:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
54%
A világirodalom legszebb szerelmes verseit férfiak írták, tippelj.
2019. febr. 25. 17:49
 2/15 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem - és ezt nőként mondom - sok férfi sokkal jobban kötődik és sokkal jobban szeret, mint a nők elég nagy része.
2019. febr. 25. 17:51
 3/15 A kérdező kommentje:

Ebben azért benne van, hogy a történelem egy kis szakaszát leszámítva lényegében csak férfi költők tudtak érvényesülni:) de értem a gondolatmeneted

Egyébként őszintén érdekel, lehet csak én vagyok túl "hetero", és nem tudom hogyan lehet nőt szeretni.

2019. febr. 25. 17:53
 4/15 anonim ***** válasza:
82%
A férfiak még talán ennél is mélyebben éreznek. Sok fiú haverom van, imádom hallgatni mikor éppen fülig szerelmesek és "nyáladzanak" a barátnőjükről. Az eddigi kapcsolataimban is mindig éreztem ezt a rajongást. Férjemnél 8 év után is ezt a fajta rajongást érzem sokszor. Persze nem minden férfi meri ezt felvállalni vagy ilyen erősen kimutatni.
2019. febr. 25. 17:54
 5/15 anonim ***** válasza:
68%
Egyertelmuen igen. Sok kapcsolatban a ferfi a ragaszkodobb. Szerintem a nok egyaltalan nem szerelmesebb tipusuak a ferfiaknal, csak az o "tisztessegtelen szandekuk" sokszor bonyolultabb, mint a ferfiak holtegyszeru dugasvagya.
2019. febr. 25. 18:00
 6/15 anonim ***** válasza:
73%

Imádom a barátnőmet, odáig vagyok érte, de azért a bálványozás már enyhén túlzásnak érzem. Ha távol vagyok tőle, pláne húzamosabb ideig (sajnos a munkámmal vele jár), nincs olyan nap mikor ne jutna eszembe, vagy ne gondoljak rá, sokszor egyszerűen indítatást érzek, ha valami történik velem, elsőnek neki újságolom, megosztva vele az élményeimet. Viszont mikor vele vagyok a társaságáért mindent oda adok, imádom a nevetését, a személyiségét, vele akár egy néhány óra időtöltés sokkalta többet ér, mint egy teljes hétvége meló nélkül, hazudnék akkor ha azt mondanám, hogy a testiség ne lenne meghatározó szerepű, de csak is vele csodálatos.

Remélem egyértelműen érezhető a válaszom a kérdésedre :D

2019. febr. 25. 18:06
 7/15 anonim ***** válasza:
32%
Még jobban is.
2019. febr. 25. 18:24
 8/15 anonim ***** válasza:
54%
Én úgy tapasztaltam eddig, hogy ha egy férfi igazán szerelmes, akkor az bőven vér mindent amit a nők éreznek
2019. febr. 25. 19:50
 9/15 anonim ***** válasza:
11%
Mig egy férfinél a halgatás / csend jót jelent addig a nőnél már rég más álpolgatja a lelkét.
2019. febr. 26. 18:46
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy tud egy férfi is ugyanúgy szerelmes lenni a nőbe és fordított felállásban is előfordul olyan, hogy egy nő képes átgázolni a férfi lelkén. Ez személyfüggő és nem azon áll vagy bukik a dolog; hogy ki milyen nemű.
2019. febr. 28. 02:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!