Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sizriblau kérdése:
Tudnátok segíteni? 13 éves fiú vagyok és szerelmes lettem egy lányba aki ugyanúgy 13 de nem is nagyon ismerem nemtom mit kéne ilyenkor mert még nem voltam szerelmes ez olyan szerelem első látásra
Figyelt kérdés
Köszi2014. okt. 9. 23:46
1/6 anonim válasza:
Menjél oda és beszélgessél vele!
Szia sizriblau vagyok, mi a pálya? Szép a mosolyod! Hányadikba jársz? Van kedved sétálni és beszélgetni?
A legfontosabb, hogy húzd ki magad, legyél biztos, hogy amit csinálsz, az a helyes. És a legfontosabb, ha nem látsz érdeklődést rajta, akkor ne törődj vele, jön másik! :)
2/6 anonim válasza:
Ja és a legfontosabb, ha 13 évesen nem alszol napi 8 órát, akkor eléggé nyeszlett felnőtt leszel és gondok lesznek a csajozással, szóval irány az ágyba!
3/6 A kérdező kommentje:
Kössz a segítséged de alszom napi 8órát ;)
2014. okt. 9. 23:58
4/6 anonim válasza:
Jól van, a te dolgod. :) A lényeg, hogy az első csajozási mozzanatok alapoznak meg sokat abban, hogy egész életedben hogy viszonyulsz a nőkhöz.
Hallgasd meg Őt, beszélgess Veled, legyél kedves, megértő, de határozott. Egy 13 éves lányhoz eléggé sok türelem is kell. Ja és vigyázz arra, hogy annyira azért ne zúgj bele, míg nem ismered őt. Egy fiatal lánynak inkább az kell, hogy ő rajongjon érted és ne te legyél az Ő rajongója!
5/6 A kérdező kommentje:
Értem hát tényleg nagyon köszönöm :D
2014. okt. 10. 00:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!