Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy lehet egy gazdag elkényez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy gazdag elkényeztetett fiú ennyire jószívű?

Figyelt kérdés

Ismerek egy ilyen fiút, elsőre sztereotípiával élve egy nagyképű s#ggercnak gondoltam. Tényleg burokban nőtt fel, és jellemző rá egyfajta naivitás, egy csomó mindent másképp lát, mint mások. Néha meggondolatlanul mond olyasmiket, amit nem kéne, mert nem is jut eszébe,h másnak nem jutott olyan jó élet mint neki.

Viszont amin meglepődtem, hogy nagyon jószívű, ami csak sokkal később derült ki,mert nem mutatja, nem jópofizik senkivel, mégis mindenkinek segíteni akar ott ahol tud. Én belészerettem, ő pedig amikor megtudta, hogy érzéseim vannak felé ,teljesen korrekten elmondta, hogy ne haragudjak, de ő egy másik lányt szeret viszonzatlanul és bár már nem tartja a kapcsolatot vele, de még nem tette túl magát rajta, úgyhogy most senkivel nem tud komolyabbat elképzelni.

2019. júl. 9. 07:10
 1/3 anonim ***** válasza:
0%

Eleve előítélet szülte ezt a "gazdag elkényeztetett" szókapcsolatot. Ezt az előítéletet meg jellemzően a párkapvsolati,emberi,anyagi,minden szinten 0 lúzer pasik gerjesztik, akik szerint a szép,25 éves,3 diplomás lányok aranyásók ha a saját osztályukbeli férfit választanak, rendes nők ha 45 éves,alkesz gyári munkásokat.

Amúgy tudom fokozni a meglepetésedet.

Pl.a dollár milliárdos Michael Jacksonnak hogy lehetett több segélyalapítványa,többek között égési sérültek számára fenntartott kórháza? Hogy tudott Farkas Béluskára költeni 50 milliót?

Az elkényeztetett,szaudi milliárossal enyelgő,aranyásó ribi Rihanna hogy hogy hátrányos helyzetű diákok tovább tabulását finanszírozó alapitvànyt üzemeltett, ahol akár nőgyülölő seg.-g-fejeket is kitaníttat? És hogy hogy rákbetegek szàmára is van alapitványa,ahol olyan "gazdag elkényeztetett"-ezők szüleit,nagyszüleit,testvéreit is meggyógyithatják mint te?

Soroljam még?

2019. júl. 9. 07:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Attól még, hogy gazdag, nevelhették normálisan, szeretettel a szülei.
2019. júl. 9. 08:55
 3/3 anonim ***** válasza:

> Eleve előítélet szülte ezt a "gazdag elkényeztetett" szókapcsolatot.

"Újgazdagként": nem így van. Persze, a nyugati világban sok milliárdos jótékonykodik (aztán hogy hányan teszik ezt a US tax code kijátszásából, és hányan valódi emberbaráti szeretetből, az megint más kérdés), de nálunk ez egyáltalán nem jellemző. Viszont mind nyugaton, mind nálunk az a gyakoribb, hogy aki gazdag családból származik, az egy elkényeztetett idióta lesz, aki képtelen a dolgok értékét megbecsülni. Nem azt mondom, hogy nincs kivétel, mert én is ismerek. De a többség sajnos ilyen.

Analógia, de ez picit olyan, mintha azt mondanád, előítélet, hogy a Hős utca biztonságtalan. Persze ha elsétálsz ott este, semmi garancia nincs rá, hogy bármi bajod esne. Viszont az esély magasabb rá, mint mondjuk a Gábor Áron utcában.

2019. júl. 9. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!