Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg akartam leckéztetni egy gazdag elkényeztetett fiút, de kiderült, h nem is rossz ember, most mit tegyek?
Figyelt kérdés
Pár hónapja megismerkedtem egy fiúval, nagyon jóképű, nagypofájú, gazdag, elkényeztetett. Meglehetősen nyers stílusú, úgy tűnt, h ő az a tipikus arrogáns egoista p#cs, aki azt hiszi, h övé a világ. Rájöttem, h bejövök neki, elkezdett udvarolni, én meg gondoltam megszívatom, hátha visszavesz az arcából. Úgy tettem, mintha fogadnám a közeledését, játszottam vele, és ő nagyon belémzúgott. Az volt a terv, h pofáraejtem, de időközben, ahogy jobban megismertem, rájöttem ,h nem olyan rossz ember, mint amilyennek látszik, sőt, nagyon is jó ember, én viszont nem akarok tőle semmit. Most totál odavan értem. Mit tennétek a helyemben?2019. ápr. 16. 21:57
1/11 anonim válasza:
Hát ha nem akarsz tőle semmit akkor szakíts vele. A helyedbe képzelni magam meg nem tudom mert néha vagyok f*asz én is, de ekkora, mint te sose voltam
2/11 anonim válasza:
Hogy mit tennék a helyedben? Én nem lennék ilyen gyökér, hogy játsszak más érzelmeivel. Szerintem a saját arcodból vegyél vissza, ne másokéból.
3/11 anonim válasza:
Én felakasztanám magam, de te maradsz a tervnél. Legközelebb tartózkodj inkább az igazságosztástól.
32/f
4/11 anonim válasza:
5/11 anonim válasza:
Elég aljas és gyerekes volt ez tőled. Tök mindegy hogy mennyire nagypofájú vagy gazdag. Ha tudod likvidálni az életedből akkor nem tökmindegy hogy milyen??
Szakíts vele.
6/11 anonim válasza:
Egészen pontosan az történt, hogy most, hogy kitàrulkozott neked, màr nem is olyan vonzó, mert kedves lett veled.
Ha maradt volna olyan beképzelt szemét, te futnàl utàna.
7/11 anonim válasza:
#51%: Tudsz olvasni vagy mindig böfögöd ugyanazt?
8/11 anonim válasza:
@51%
"Ha maradt volna olyan beképzelt szemét, te futnàl utàna."
Akkor utánad ugye sorokban futnak a nők. Vagy mégsem?
10/11 anonim válasza:
Sok szappanoperát néztél kérdező.. Ne képzelj be dolgokat, amit te 1-2 hét alatt bele zúgásnak gondolsz a másik részéről, az lehet pont inkább a te pofára ejtésed lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!