Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meg akartam leckéztetni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg akartam leckéztetni egy gazdag elkényeztetett fiút, de kiderült, h nem is rossz ember, most mit tegyek?

Figyelt kérdés
Pár hónapja megismerkedtem egy fiúval, nagyon jóképű, nagypofájú, gazdag, elkényeztetett. Meglehetősen nyers stílusú, úgy tűnt, h ő az a tipikus arrogáns egoista p#cs, aki azt hiszi, h övé a világ. Rájöttem, h bejövök neki, elkezdett udvarolni, én meg gondoltam megszívatom, hátha visszavesz az arcából. Úgy tettem, mintha fogadnám a közeledését, játszottam vele, és ő nagyon belémzúgott. Az volt a terv, h pofáraejtem, de időközben, ahogy jobban megismertem, rájöttem ,h nem olyan rossz ember, mint amilyennek látszik, sőt, nagyon is jó ember, én viszont nem akarok tőle semmit. Most totál odavan értem. Mit tennétek a helyemben?
2019. ápr. 16. 21:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha nem akarsz tőle semmit akkor szakíts vele. A helyedbe képzelni magam meg nem tudom mert néha vagyok f*asz én is, de ekkora, mint te sose voltam
2019. ápr. 16. 22:02
 2/11 anonim ***** válasza:
94%
Hogy mit tennék a helyedben? Én nem lennék ilyen gyökér, hogy játsszak más érzelmeivel. Szerintem a saját arcodból vegyél vissza, ne másokéból.
2019. ápr. 16. 22:03
 3/11 anonim ***** válasza:
28%

Én felakasztanám magam, de te maradsz a tervnél. Legközelebb tartózkodj inkább az igazságosztástól.

32/f

2019. ápr. 16. 22:04
 4/11 anonim ***** válasza:
2019. ápr. 16. 22:13
 5/11 anonim ***** válasza:
90%

Elég aljas és gyerekes volt ez tőled. Tök mindegy hogy mennyire nagypofájú vagy gazdag. Ha tudod likvidálni az életedből akkor nem tökmindegy hogy milyen??

Szakíts vele.

2019. ápr. 16. 22:26
 6/11 anonim ***** válasza:
28%

Egészen pontosan az történt, hogy most, hogy kitàrulkozott neked, màr nem is olyan vonzó, mert kedves lett veled.

Ha maradt volna olyan beképzelt szemét, te futnàl utàna.

2019. ápr. 16. 22:28
 7/11 anonim ***** válasza:
94%
#51%: Tudsz olvasni vagy mindig böfögöd ugyanazt?
2019. ápr. 16. 22:31
 8/11 anonim ***** válasza:
97%

@51%

"Ha maradt volna olyan beképzelt szemét, te futnàl utàna."

Akkor utánad ugye sorokban futnak a nők. Vagy mégsem?

2019. ápr. 16. 22:32
 9/11 anonim ***** válasza:
Csukjuk be a mesekönyvet.
2019. ápr. 17. 07:06
 10/11 anonim ***** válasza:
Sok szappanoperát néztél kérdező.. Ne képzelj be dolgokat, amit te 1-2 hét alatt bele zúgásnak gondolsz a másik részéről, az lehet pont inkább a te pofára ejtésed lesz.
2019. ápr. 17. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!